Iako je na snazi vanredno stanje, emisija “Biljana za Vas” autorke i voditeljke Biljane Obradović je i ove nedelje na programu Pink 2 u 19 časova. Uprkos okolnostima, ova lajfstajl emisija uspela je da zadrži prepoznatljivi kvalitet i u ovonedeljnim prilozima.

Najvažnija sporedna stvar na svetu, fudbal, za trenutak je morala da stane, baš kao i čitav svet pod naletom koronavirusa. U danima kada se virus još nije proširio po Evropi, svoju fudbalsku karijeru u najmnogoljudnijoj zemlji, Kini, nastavio je nekadašnji igrač Manlester Junajteda, CSK iz Moskve i Partizana, Zoran Bambi Tošić.

Specijalno za emisiju “Biljana za vas”, Zoran govori o svom odlasku u Kinu i životu na drugom kontinentu.

  • Trenutno sam tek tri nedelje ovde, polako upoznajem i život i grad. ZA sada su utisci najpozitivniji. Sigurno je da postoji dosta kvalitetnih kineskih igrača, ali su stranci ti koji najviše prave razliku, od njih se očekuje kvalitet. Nadam se da ću se uklopiti, da ću biti uspešan i pomoći svom timu.
Povezana vest:  VIASAT WORLD OBELEŽAVA DAN PLANETE ZEMLJE SPECIJALNIM PROGRAMOM NA KANALU VIASAT NATURE

Emisija “Biljana za vas” bavila se i pitanjem šta nam to nebo i zvezde ovih dana poručuju I da li je astrologija zbog položaja planeta za 2020. godinu mogla da predvidi pandemiju virusa Covid-19. O tome da li je ovo samo početak nečeg mnogo većeg, kako će se sa pandemijskim problemima nositi svet, a kako naša planeta Zemlja, govoriće astrolog Miša Mihajlo Kravcev.

  • Koronavirus će doći i proći, ali ovo je samo početak i priprema za nešto što tek sledi i što će ovaj naš svet kakvog ga znamo promeniti, i menjaće ga do 2024. godine – rekao je Kravcev na samom početku, a kakva su njegova predviđanja za ovu godinu, saznaćete u emisiji “Biljana za vas”.
Povezana vest:  TAKMIČENJE U SPREMANJU OTKAČENIH GRICKALICA U NOVOJ MTV SERIJI »SNACK-OFF«

Autor knjige “Tajna zdravlja” Goran Radovanić u ovonedeljnoj emisiji otkriva da je u Vuhan, kineski grad iz kog je potekla pandemija koronavirusa, stiglo 50 tona vitamina C i govori o tome zbog čega je on važan za podizanje imunitet, uz vitamin D.

Biljana je za vas istraživala i koji će to trendovi obeležiti ovu godinu, šta ćemo moći da nosimo, a šta je namenjeno samo modnoj pisti. Iako se čini da nikad nisu ni izlazile iz mode – ove godine se kao modni trend vraćaju teksas suknje i košulje. O svim nijansama plave i fenomenu teksasa, za emisiju “Biljana za vas” govori glavni i odgovorni urednik magazina “Harper’s Bazaar” Petar Janošević.

U današnje vreme je porastao broj parova koji zbog egzistencijalnih i drugih razloga svesno odlažu roditeljstvo. Opšte je poznato da je nakon 35. godine reproduktivna sposobnost u značajnom padu, pa samim tim pada sopa fertilita. Upravo iz tih razloga, brojni parovi završe na procesu vantelesne oplodnje, gde se primećuje smanjenje rezervi jajnih ćelija. Zbog toga je ženama u pomoć pritekla nauka – I to kroz posebnu PRP metodu. Da li je istina da u jajniku nema matičnih ćelija iz koje nastaju jajne ćelije, kako tvrde naučnici iz Švedske, otkriće specijalista ginekologije i akušerstva Darko Lazarević.

Povezana vest:  FARMA 3. SEZONA

, Novi gazda na Farmi je Peja

Za emisiju govori i Đule, frontmen grupe “Van Gog”, upoznaćemo vas sa porodicom iz Umke koja putuje, sadi drveće i skuplja otpad, i saznaćemo za vas da li je istinita teza da dnevno moramo da pređemo 10.000 koraka. Sve ovo, i mnogo drugih priloga, očekuje vas u novoj epizodi emisije “Biljana za vas” u nedelju 29. marta u 19 časova na kanalu Pink 2.