rasprava_25.12FARMA 3. SEZONA

 

Da li će Eva napustiti imanje ili će to ipak biti Peja?

 

Eva je radila u kuhinji. Vendi joj se pridružila i tom prilikom je pozdravila, ali je Eva prilično hladno odreagovala. Vendi je sela na stolicu i neko vreme posmatra Evu. Njih dve nisu komunicirale jer je Eva i dalje ljuta i razočarana u Vendi.

Ekrem, Marijan i Peja su ćaskali o tome ko će kome dati štapić. Bilo im je teško da se odluče. Peja je rekao da bi Bane mogao da se vrati iz Arene i iskoristi priliku da se sveti ljudima od kojih je dobio štapić. Ekrem je rekao da štapić neće dati Evi jer je ona njemu kao majka. Ekrem je osmislio sistem po kome će davati štapiće, a to je da ko u trenutku davanja štapića ima više, dobiće štapić i od Ekrema.

Peja, Marijan, Eva, Jovana, Vendi i Ekrem su razgovarali o tome ko će otići u izolaciju, ko će pobediti u Areni, ko će dobiti najviše glasova publike… Peja je prokomentarisao kako misli da će Jasmina otići u izolaciju. Marijan je rekao da će se Eva, ako ode u izolaciju, pobediti u duelu i vratiti nazad na imanje. Eva se ubacivala i komentarisala Marijanovo mišljenje o njenom odlasku u izolaciju. Zaključila je da farmeri jedva čekaju da joj daju štapiće, da bi je ponizili do kraja. Ona je tvrdila da će se uveriti putem štapića da je niko na Farmi ne poštuje.

Povezana vest:  Preminuo koautor Simpsonovih, Sem Sajmon

Jovana je rekla da su Bane i Eva isti „po jačini“  i da će verovatno Jasmina imati najmanje glasova publike. Vendi nije želela da kaže ko će napustiti Farmu, dok je Ekrem predviđao da će na kraju nedelje to biti Limeni.

Farmeri su se požalili kako im je jako dosadno. Složili su se da moraju nešto da učine po tom pitanju. Limeni je rekao da ne mogu da se dogovore, organizuju i da mu je takvo ponašanje dosadilo. Peja je rekao da bi bilo idealno kada bi svako radio ono što voli, ali je dodao da je to nemoguće.

jovana_eva_25.12Jovana i Zorana su čistile tor. Zorana je započela priču o Vendi i tome kako joj je prethodnog dana Jovana upadala u reč. Skrenula joj je pažnju da je previše vikala iz namere da se ne bi čulo šta ona ima da kaže. Dodala je i da je pokušala da kaže Bakiju da ućutka Jovanu. Rekla je da se suzdržala jer je mnogo toga njoj do sada prećutala. Zorani je zasmetao komentar da su sve gazde do sada radile, jer misli da je Vendi samo mlatila čašom kao da je predsednik države. Zorana je rekla i da se njihova grupa potpuno rasula.

Povezana vest:  PREMIJERA NA KANALU VIASAT HISTORY: Tragična sudbina ruskih princeza

Pričali su o Katarini. Jovana je rekla da ne može da shvati da je neko toliko flegmatičan da i kada mu pokažu da ne radi kako treba, on nastavlja po svome. Zorana je rekla da je njenu lenjost nazvala ležernošću. Zorana nije shvatila što ih je Baki prethodnog dana hvalio pošto su jednom ušle u štalu. Zorana je rekla da je srećna što nije bila gazda.

Peja i Bane su ćaskali. Peja je rekao da mu dani brzo prolaze zahvaljujući zadacima. Za Jasminu je Peja rekao da nije nikakva domaćica i da mu je smešno što traži dečka sa avionom, jer po njemu ona nema šta da ponudi.

Baki je rekao Ekremu da očisti WC. Ekrem je rekao da hoće, a zatim je otišao u kuću. Limen mu je iz radionice dobacio da ga natera. Baki je rekao kako on nikoga neće da tera, i da ga je baš briga. Ljut je otišao do Ekrema i rekao mu kako su svi oni jedna velika porodica i da on, hteo ili ne, mora da radi koliko i drugi. Ekrem je rekao da ga boli zub i da ne može. Baki mu je odgovorio da zaboravi na zub, i da krene sa njim da mu pomogne oko odnošenja đubra. Ekrem je pristao.

Povezana vest:  Premijera serije "Ekspedicija u nepoznato" na Discovery kanalu

Vendi je prišla Bakiju braneći Ekrema. Rekla je da je on slab i da ne može da radi mnogo. Bakija je to iznerviralo. On ju je pitao zašto se meša. Baki je uzeo nešto stajskog đubriva u ruku i gađao je Vendi. Promašio ju je. Baki joj je rekao da obuje čizme kako bi pomogla Ekremu. Ona se prvo bunila, a zatim je otišla.

Limen je prepričavao Jovani konflikt Ekrema i Bakija. Pričao je kako je rekao Bakiju da ga zove, jer ceo dan sedi sa ženama. Pričao joj je da ga je Ekrem ignorisao, i  da se Baki zato iznervirao. Dodao je i da je onda Vendi došla ničim izazvana.

U duelu je glasovima farmera za prvog duelistu izabrana Eva, dok je za drugog duelistu, kao farmer sa najmanje glasova publike izabran Peja.