kad-se-zenska-srca-slozeFinale Survajvera 5. januara

 

Televizija Prva najavila je danas da će finale VIP izdanja rijaliti takmičenja „Survajver“ (Survivor) emitovati uživo 5. januara od 21.00, kada će biti poznato ko je osvojio nagradu od 50.000 evra.

-Od 30. decembra odmah nakon poslednje epizode linije će biti otvorene za gledalace. Glasaće ceo region, a glasovi Srbije računaće se kao jedan, a glasovi iz Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore kao drugi glas – saopštila je Prva.

Povezana vest:  SERIJA ’ZEJNEP’ USKORO NA PINKU! Neverovatna ljubavna priča zasnovana na istinitim događajima ostaviće vas bez daha!

Kako je najavljeno, finale u kome će učestvovati fanovi „Survajvera“, gosti, porodice takmičara i njihovi prijatelji, prenosiće i televizije OBN u BiH, IN u Crnoj Gori i Sitel u Makedoniji. Prva je počela krajem oktobra da prikazuje „Survajver“, u kome je 16 poznatih ličnosti pokušavalo da opstane u divljni Filipina.

Takmičari su bili Goca Tržan, Vesna i Nikolija Zmijanac, Nikola Rokvić, Edin Škorić, Jelena Mrkić, Bojana Barović, Knez, Toni Zen, Milan Rus, Marko Bulat, Aleksandra Perović, Biljana Cincarević, Katarina Vučetić, Miloš Vlalukin i Andrej Maričić.

Povezana vest:  Premijerni filmovi u julu na kanalu TV1000

-Nakon 30 dana izuzetne borbe, VIP robinzoni su pokazali da mogu da se nose sa glađu, monsunskim kišama, spavanjem na pesku i daskama, nehigijenskim uslovima, meduzama, otrovnim zmijama i insektima. Ipak, najteže je bilo preživeti međuljudske odnose – navodi Prva.