Od septembra vraća se na kanal DIVA detektiv Čarli Hadson sa svojim neverovatnim psom Reksom. Kada se pojavi zagonetni slučaj, dinamični dvojac stupa na scenu, a uz Čarlijev odličan detektivski rad i Reksova izoštrena čula, ovaj par boraca protiv kriminala je potpuno nezaustavljiv. Najnovija, druga sezona serije HADSON I REKS prikazuje se na kanalu DIVA utorkom od 21.00 sa po dve epizode, od 1. septembra.

Povezana vest:  Osvoji promo kod za Pickbox i gledaj sav sadržaj besplatno!

Hadson i Reks je kriminalistička akciona serija u kojoj je detektivu Čarliju Hadsonu glavni pomagač pas Reks, nemački ovčar sa izoštrenim čulima. Hadson je odrastavo čitajući romane misterije i oduvek je želeo da bude policijski detektiv. Postao je partner sa Reksom, kada je Reksov prethodni partner preminuo i Reks je bio predviđen za eutanaziju. Međutim, novo partnerstvo je stvoreno i sada ovaj neprevaziđeni dvojac rešava najkomplikovanije slučajeve policijske stanice Sejnt Džon.  Većina epizoda bavi se pojedinačnim slučajevima ubistava, sa jedinstvenim obrtom.

Povezana vest:  Nova serija na kanalu E! – Deca poznatih se sele na ranč u februaru i martu, nedeljom u 21.00

Glavne uloge u seriji Hadson i Reks tumače: Džon Rirdon (Hadson), pas Dizel fon Burgimvald (Reks), Majko Ngajen (forenzičarka Sara), Džastin Keli (IT stručnjak Džesi)  i Kevin Hančard (šef policijske stanice, Donovan).

Pratite kanal DIVA na društvenim mrežama:

Facebook: @divaadriatv