Obično se kaže da svaki kraj ujedno predstavlja i novi početak, što znači da nam nova godina sa sobom uvek donosi i nove odluke i planove. Da bismo bili sigurni da smo na pravom putu, uvek je dobro da se posavetujemo sa svojim najbližima, a kada dobijemo njihovu punu podršku, zabava porodičnog okupljanja se nastavlja – uz odlične filmove, naravno!

U četvrtak, 14.01. u 21h možete ispratiti film „Hlor“ na kanalu Film Box Extra, u kome glavne uloge tumače Kira Sedžvik, Vinsent DOnofrio i Tom Sajzmor. U ovom filmu porodica iz predgrađa pokušava da sačuva život na visokoj nozi u preterano materijalističkom društvu Nove Engleske. Kada klimakterična supruga gurne svog nesposobnog muža u ekstremno loš posao s nekretninama, opstanak porodice je doveden u pitanje.

Povezana vest:  MTV MADE Weekend – 17. i 18. decembar od 12:10

Subotu, 16.01. rezervišite za kanal Film Box Premium i film „Čudotvorni psi 2“ koji će se emitovati u 16:30h. Zak, desetogodišnji dečak u šumi nalazi kučiće koje je neko bacio. Hoće da ih zbrine, ali ne sme da ih vodi kući, jer se njegova sestra panično plaši pasa. Na početku ih drži u šupi, ali to za njih nije najbolje mesto. Odlučuje da ih odnese u starački dom gde radi njegova majka. Kučići mnogo dobro utiču na stare i bolesne ljude. Ispostavlja se da neko traži 2 čudesna kučića koji ozdravljuju. Uživajte u glumi Dastina Evansa, Džanin Tarner i Patrika Malduna.

Povezana vest:  Kolekcija "Star Wars" filmova u julu na HBO GO-u

Za nedelju, 17.01. vam predlažemo prelepu priču iz vremena vitezova, iz filma „Pismo za kralja“, o istinskoj ljubavi, prijateljstvu, lojalnosti i hrabrosti, koju možete pogledati u 15:40h na kanalu Film Box Stars. Šesnaestogodišnji Tiuri posle dobijanja zadatka od umirajućeg viteza odleže svoj plan da postane vitez. Njegov zadatak je da u najvećoj tajnosti uruči pismo kralju države Unauwen. Put ga vodi kroz planine, šume i doline, a iza svakog ćoška skriva se opasnost. Nikako pismo ne sme da padne u ruke neprijatelja. Glavne likove tumače Yannick van de Velde, Quinten Schram, Rüdiger Vogler.

Povezana vest:  Junak serije Izgubljeni u Alkatrazu