Epski završetak popularnog serijala “Okružen mrtvima” počinje u ponedeljak 23. avgusta u 22.55 na kanalu FOX.  Poslednja, produžena sezona počinje sa osam novih epizoda, koje su deo priče čija se radnja proteže na 24 epizode. Ovom sezonom završiće se deset godina uspešnog emitovanja serije koja je već zauzela važno mesto u TV istoriji.

– Priča se nastavlja nakon šest dodatnih epizoda iz 10. sezone, čiji je fokus bio na trenucima koji su uvod u ono što nas očekuje u nastavku. Jedanaesta sezona biće veća nego ijedna pre – poručuje Andžela Kang, glavna izvršna producentkinja serijala “Okružen mrtvima”.

Povezana vest:  OPRINI EKSKLUZIVNI INTERVJUI NA TLC KANALU

– Ulog će biti ogroman. Biće više zombija, akcije, neverovatnih novih priča i dosad neviđenih lokacija. Grupe su prvi put organizovane u jednu zajednicu i pokušavaju da ponovo izgrade ono što su im Šaptači oduzeli – otkriva nam ona.

– Čast mi je da objavim da obožavaoci neće morati dugo da čekaju, jer epizode počinju s emitovanjem već ovog leta – istakao je Skot M. Gimpl, glavni urednik sadržaja serijala “Okružen mrtvima”.

Povezana vest:  Džesika Alba producentkinja nove serije

Serijal “Okružen mrtvima” zasnovan je na stripovima Roberta Kirkmana, čiji je izdavač “Image Comics”. Producent serijala je firma “AMC Studios”. Izvršni producenti su Gimpl, Kangova, Kirkman, Gejl En Herd, Dejv Alpert, Greg Nikotero, Džozef Inkaprera i Deniz Hut.

Tizer za 11. sezonu serije “Okružen mrtvima” možete pogledati na linku u nastavku:

Povezana vest:  Šta je na većoj ceni – indeks ili stranačka knjižica?

https://youtu.be/ccprVGnSafU