dvor_ulazakDVOR

Ko je sve ušao na Dvor?

Gledaoci u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Makedoniji narednih 50 dana moći će da gledaju novi reality show programu“Dvor”, u kojem će se poznate ličnosti takmičiti za nagradu od 50 000 evra. Ovaj rijaliti je autorsko delo TV Pink, nastalo po ideji vlasnika RTV Pink Željka Mitrovića, a kako kažu na toj televiziji, takav koncept emisije do sada nije viđen na našim programima.

Svake nedelje biraće se kralj, kraljica, nadzornik, sluga i dvorska luda, a u igri će biti i zlatnici kojima će se kupovati i plaćati sve na “Dvoru”. Takmičar koji skupi najviše zlatnika, na kraju rijalitija, osvojiće nagradu od 10 000 evra.

Povezana vest:  U potrazi ste za idealnim filmom? U tekstu se kriju čak tri takva!

Na Dvor su prvo ušli Jovan Stefanović, Vanesa Šokčić, Dejan Cukić- Zatim su se gledaocima redom ppredstavili Tamara Todevska, MC Stojan, Izvorinka Milošević, Danijel Pavlović, Manel Amar Jelić, Predrag Brzaković, Nina Vorkapić, Igor Kostić, Bebi Dol, Amel Ćeman Ćemo, Jelena Marinkov, Nebojša Čolić, Urška Čepin, Nemanja Nikolić, Lana Toković, Deni Boneštaj, Lepa Lukić, Ivan Ivanović Đus, Mika Kostić, Dejan Milićević i Dragana Tripić.

Tokom perioda od 7 nedelja, gledaoci prate zajednički život učesnika u njihovom kraljevstvu. Život je za neke težak – takmičari su  lišeni svakog komfora bogatog  života, dok je  za druge prebogat, pun izobilja i privilegija kakve su imali kralj, kraljica i ljudi na dvoru. Da bi preživeli, učesnici moraju da nauče kako se živelo tada i da se prilagode tom vremenu. Moraju da rade, izvršavaju zadatke, da se igraju i takmiče kako bi preživeli. Pre svega moraju dobro znati da troše zlatnike, jer njih kao i u realnom životu nema neograničeno mnogo.

Povezana vest:  Premijera serije Rob & Chyna 18. septembra u 20:00 samo na E!

Šou DVOR nije samo psihičko i fizičko preživljavanje – to je takođe i igra eliminacije. Takmičari dele svoje uloge koje se svake sedmice menjaju kroz izbore koje sami prave.

O izboru kralja i kraljice odlučivaće točak sreće, ali i takmičari. Kralj i kraljica će imati velike privilegije života, ali i mogućnost uredjenja svog kraljevstva gde će birati ko će od takmičara biti nadzornik, dvorska luda, ko kraljičina sluškinja, a ko na kraju seljak. Seljani će se na kraju sedmice boriti da opstanu u kraljevstvu, a publika će na kraju odlučivati koji muškarac i žena treba da napuste dvor.

Povezana vest:  Kraj serije Zvezdana kapija: Univerzum

dvor_ulazak_1