milan_piperski_ring (2)ZLATIBOR BOXING NIGHT

Piperski pobedom startovao u profi boksu

 

Boks spektakl – ZLATIBOR BOXING NIGHT održan je u sportskoj hali „WAI’TAI“ na Zlatiboru.  Sve pobede odneli su bokseri – članovi Bali-Balkanboxing kampa – Piperski, Radošević, Buharalija, Pudar, Kukić i Semergejev, dok Kocoski nije boksovao jer mu je protivnik otkazao meč. Sve pobede ostvarene su na poene.

 

Glavna borba:
Milan Piperski vs Zaharij Mustafčijev

Povezana vest:  Dejvid Hej završava karijeru

Uvodne
Predrag Radošević vs Mugurel Sebe

Adnan Buharalija vs Taras Mehmed

Konstantin Semergejev vs Mihalj Finćur

Jovo Pudar vs Yavor Marinčev

Robertino Kukić vs Todor Kostoski

Veselin Kocoski vs Almir Brka – otkazan meč

 

milan_piperski_ring (1)Najuzbudljivija borba koja je podigla publiku na noge bila je glavna borba između Milana Piperskog i Zaharija Mustafčijeva. Pobedu je odneo srpski bokser Piperski.

Povezana vest:  WBC RANG LISTA, Nikola Sjekloća 4. na listi izazivača

-Presrećan sam i prezadovoljan, a kako i ne bih bio, u prvom profi meču u karijeri ostvario sam pobedu i opravdao kako lična tako i očekivanja svih koji me prate u mom profi putu i pomažu mi da dosegnem svoj maksimum u sportu kojim se bavim. Trenirao sam naporno dva meseca u izvanrednim uslovima koje imam u kampu Bali Balkanboxinga. Cilj je bio da  podignutih ruku, u znak pobede, izađem iz ringa u sportskoj hali „WAI’TAI na kraju meča koji sam boksovao protiv sjajnoj boksera iz Bugarske Mustafčijeva. Bobra je bila sjajna, cilj sam ostvario i sada idem dalje. Nastavljam da radim i spremam se za nove mečeve i nove pobede. Ovo je bio sjajan početak, želim da nastavak bude još bolji  – zaključio je Piperski.

Povezana vest:  BOROVČANIN – SEMERDŽIJEV, 11. JUN BANJA LUKA, Semerdžijev završava pripreme u Sofiji!