ivana_stankovic„SRPSKI TOP-MODEL by IVANA STANKOVIĆ“ u martu na Prvoj srpskoj televiyiji

 

Prva srpska televizija imala je prethodnih nekoliko nedelja veoma težak zadatak, a naizgled tako jednostavan. Trebalo je izabrati samo jednu lepu i uspešnu ženu, koja je svojom karijerom i harizmom obeležila modnu istoriju Srbije, koja je bila i još uvek je idol mnogim budućim manekenkama. Ta jedna, najbolja od najboljih biće voditeljka rialitija „Srpski top model“, a u uži izbor su ušle Ivana Kukrić, Ivana Stanković, Jelena Trninić, Bojana Barović, Katarina Vučetić.

Povezana vest:  U junu počinje i reality 'The Glee Project', pobednik dobija ulogu u seriji

Većalo se, pregovaralo, razmišljalo, gledale su se fotografije, snimci, čitale biografije…

Odluka je na kraju pala na  – IVANU STANKOVIĆ!

Prva manekenka iz Srbije koja je ostvarila internacionalni uspeh biće član žirija i voditeljka modno-zabavnog šoua, koji će nositi i njeno ime: „SRPSKI TOP-MODEL by IVANA STANKOVIĆ“.

Za ovaj rialiti, koji će početkom marta startovati na PRVOJ, prijavilo se čak 2.000 devojaka iz cele Srbije. Njih 170 izabrano je za finalni kasting, koji je u subotu 15. januara održan u hotelu „Kontinetal“. Samo 15 kandidatkinja dobilo je šansu da se takmiči u šouu, a pobednica će imati priliku da krene stopama svoje starije koleginice, voditeljke ovog rialitija.

Povezana vest:  Ranjeno srce od ponedeljka na TV Pinku