Premijera specijala "Prijatelji: Ponovo zajedno" 27. maja ekskluzivno na HBO GO-u Zvezde kultne komedije „Prijatelji“, Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou, Mat Leblank, Metju Peri i Dejvid Švimer, vraćaju se u novom specijalu „Prijatelji: Ponovo zajedno“ (Friends: The Reunion), koji 27. maja ekskluzivno dolazi na HBO GO.

Specijal je snimljen bez scenarija na legendarnom stejdžu 24 Warner Bros. Television studija u Burbanku u Kaliforniji, gde je snimana i originalna serija, a u njemu će se pojaviti veliki broj zvezda, među kojima su Dejvid Bekam, Džastin Biber, BTS, Džejms Korden, Sindi Kraford, Kara Delevinj, Lejdi Gaga, Eliot Guld, Kit Harington, Leri Hankin, Mindi Kejling, Tomas Lenon, Kristina Pikls, Tom Selek, Džejms Majkl Tajler, Megi Viler, Ris Viderspun i Malala Jusafzai.

Ben Vinston je režirao specijal, a istovremeno je jedan od izvršnih producenata, uz izvršne producente „Prijatelja“ Kevina Brajta, Martu Kaufman i Dejvida Krejna. Specijal je nastao u Warner Bros. Unscripted Television produkciji, u saradnji sa Warner Horizon, Fulwell 73 Productions i Bright/Kauffman/Crane Productions. Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou, Mat Leblank, Metju Peri i Dejvid Švimer su takođe među izvršnim producentima. Ema Konvej, Džejms Longman i Stejsi Tomas Muir su izvršni koproducenti.

O PRIJATELJIMA

„Prijatelji“ su i dalje jedna od najpopularnijih televizijskih serija. Serija je bila jedna od najbolje rangiranih tokom originalnog prikazivanja, a do danas ostaje globalni hit na kanalima i strimingu. Kao favorit kritičara i fanova tokom 10 sezona, između ostalog je nagrađena Emijem za najbolju humorističku seriju, ali i Emijima za glumice Dženifer Aniston i Lisu Kudrou. U produkciji Warner Bros. Television-a, serija prati život bliske grupe prijatelja koja živi u Njujorku, koju čine brat i sestra Ros (Dejvid Švimer) i Monika Geler (Kortni Koks), kao i njihovi prijatelji Čendler Bing (Metju Peri), Fibi Bufe (Lisa Kudrou), Džoi Tribijani (Mat Leblank) i Rejčel Grin (Dženifer Aniston). „Prijatelje“ su kreirali Dejvid Krejn i Marta Kaufman, koji su istovremeno i izvršni producenti uz Kevina Brajta, kroz kompaniju Bright/Kauffman/Crane Productions u saradnji sa Warner Bros. Television.

O WARNER BROS. UNSCRIPTED TELEVISION

Warner Bros. Unscripted Television je vodeća produkcija televizijskih sadržaja bez scenarija u Americi, sa preko 50 serija koje ukupno čine oko 2500 sati programa godišnje u vidu sadržaja na linearnim kanalima, strimingu, digitalnim kanalima i u premijernom prikazivanju, kao i u vidu kvalitetnih dokumentaraca. Sa predsednikom kompanije Majkom Darnelom na čelu, producira velike franšize među kojima su i „The Bachelor“, „The Bachelorette“ i „Bachelor in Paradise“; višestruko nagrađivana emisija „The Ellen DeGeneres Show“ i hit naslov „Ellen’s Game of Games“, višestruko nagrađivani blokbaster hit „The Voice“, kao i „The Masked Dancer“, „Who Do You Think You Are?”, „The Real Housewives of New York“, „The Bradshaw Bunch“, „Extra“ i „The Real“, kao i dokumentarce u produkciji Grega Berlantija „Helter Skelter“ za EPIX i „Equal“ za HBO Max, između ostalog. Takođe je nedavno najavljen „The Wheel“, najveći BBC takmičarski program u protekloj deceniji, koji dolazi na NBC, predstojeća serija „True Story“ sa Edom Helmsom i Randalom Parkom, „Ellen’s Next Great Designer“ za HBO Max i dugoočekivani specijal „Prijatelji: Ponovo zajedno“ za HBO Max.

Povezana vest:  EKSKLUZIVNO NA AMC KANALU U ČETVRTAK, 15. AVGUSTA u 22:00 PREMJERA DRUGE SEZONE SERIJE TEROR: OZLOGLAŠENI

O FULWELL 73

Fulwell 73 producira i kreira kvalitetnu komercijalnu televiziju, kao i dugometražne i digitalne produkcije. Kao producent višestruko nagrađivane emisije „The Late Late Show with James Corden“, u saradnji sa CBS Studios, ima emisiju koja dominira digitalnim prostorom sa preko 7 milijardi pregleda od lansiranja 2015. godine. Druge televizijske produkcije uključuju „Drop the Micza TBS, Carpool Karaoke: The Series“ za Apple, Sunderland „Til I Die za Netflix, Game On“ za CBS, kao i najbolje rangiranu emisiju decenije u Velikoj Britaniji, Gavin & Stacey Christmas Special“ za BBC One. Ben Vinston i Fulwell 73 preuzeli su Gremi nagrade 2021. godine.

Povezana vest:  Ciklus filmova legendarnog Žan-Pol Belmonda, nedeljom uveče samo na AMC-u - ove nedelje "Pohlepni"

Fulwell 73 se ponosi kreiranjem emisija sa nekim od najvećih muzičkih i sportskih zvezda na svetu, uključujući specijale za Bruno Marsa, Kejsi Masgrejvs i Dejvida Bekama. Takođe su nedavno producirali „Hitsville: The Making Of“ i „Auschwitz Untold: In Colour” za NatGeo. Bili su producenti najuspešnijeg sportskog dokumentarca svih vremena „Тhe Class of 92“ (Universal Pictures) i velikog hita „One Direction 3D: This is Us“ (Sony/Columbia).

Fulwell 73 je takođe nedavno producirao Global Citizens događaj uživo iz Južne Afrike, u čast Mandela 100, sa mnogim umetnicima i domaćinima među kojima su bili Bijonse, Džej Zi i Opra Vinfri. Trenutno rade na produkciji prvog dugometražnog studijskog filma „Cinderella“ za Sony Pictures, sa Kamilom Kabeljo u glavnoj ulozi.