19_01 (2)DVOR 2011

 

Ukućanima ponovljena pravila Dvora, Igor X napustio šou

 

Ukućane je ovog jutra probudilo pismo Krunskog saveta. Nemanja je pročitao pismo u kome su ponovljena pravila podele uloga i trgovine na Dvoru. Lepa se zapitala kako će se znati ko je zaslužio da ide na Dvor. Dragana se pohvalila kako je iz svojih zaliha dala Gorki list mladima jer su se žalili na tremu zbog nominacija. Zaključila je kako su mladi jeli i pili za medalju, te da Savet greši jer im daje te količine alkohola i hrane.

Dejan C. je seo kod Mike na krevet. Mika se iznervirala jer ju je Lana, prethodne večeri, nazvala šizofreničarkom sa četiri ličnosti. Plašila se da joj se majka uzrujala ukoliko je videla tu scenu. Cukić je rekao kako ne zna o čemu se radi jer nije video dogadjaj. Ona mu je objasnila šta se desilo, i kako je Lana bez povoda počela da je provocira. Dejan C. ju je posavetovao da se ne nervira.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Marijana Čvrljak pobednica regionalnog Velikog Brata (FOTO)

Danijel se požalio Miki kako mu je dosadno i da će od dosade početi da briše prašinu i pere veš. Zatim je, dok je čekao red za WC, uzeo četkicu i oprao zube.

Djus je uzeo metlu kako bi počistio prašinu ispod svog kreveta. Bebi Dol ga je zamolila da to ne radi jer pravi kontraefekat, a Dragana mu je preporučila da uzme usisivač. Djus je odbio predloge i nastavio da čisti metlom.

Dejan M. je sedeo za stolom u dnevnoj sobi. Sa njim je sedeo i Stojan. Tamara je došla i zagrlila Dejana. On je zaključio da je bezobrazna. Pitala je zašto to misli. Dejana je naljutilo što je ona prešla na krevet bliže Jovanu, ali je dodao da ne želi da se raspravlja oko toga. Rekao je da je zato što je ona otišla da spava pored dečka, on otišao pored Bebi Dol. Tamara mu je rekla da joj se više ne obraća jer je kreten.

Povezana vest:  Sara Mišel Gelar u novoj TV seriji

Aleksandra je posetila dvorane kako bi im pročitala pismo u kome je zatraženo da svako od dvorana izabere jednog od nominovanih za koga smatraju da treba da napusti šou.

Urška je rekla da bi trebalo da izadje Danijel, Dejan M. je rekao da bi to trebalo biti Dejan C, Nina – Ćemo, jer je nervira. Dragana je navela Dejana jer nemaju istu talasnu dužinu. Vanesa, Tamara, Igora, Predrag  Jovana…

U sledećem pismu od Krunskog Saveta od dvorana je zatraženo da uvežbaju valcer. Dragana je igrala sa Fikom, a zatim i sa Vanesom. Solidi su bili i Mika i Nemanja. Jelena i Deni su se dogovrili da budu par.

Ćemo je pričao sa Lepom i Draganom u kuhinji. Za Lanu je rekao da je imala svojih pet minuta slav, i da ga nikada nije oduševljavala. Njemu nije jasno zašto na ovaj način želi da ponovo postane aktuelna, kada nikoga od dvorana ne interesuje. Dragana je rekla da je dugo poznaje, ali da ne može da utiče na njene stavove.

Povezana vest:  PRVI GLAS SRBIJE, Top pet kandidata u subotu na sceni

Lepa se izvinila Danijelu što ga je nominovala. Rekla je da nije imala nikoga drugog i da je on jedan od onih koji uvek pridju da popričaju sa njom.

Na tremu su Djus, Peca i Lana. Djus im je rekao da njemu noge služe samo za pritiskanje kvačila i da on uopšte nema tu „retoriku kretanja“ neophodnu za igru. Čudno mu je zvučalo to što je rekao, pa ga je Predrag ispravio rekavši da je verovatno mislio na motoriku. Složio se da je zapravo trebalo da kaže „motorika“.

Aleksandra se ponovo pridružila dvoranima kako bi izbacila jednog od nominovanih dvorana. Svako od nominovanih je rekao šta misli o tome ko će napustiti imanje. Ćemo je izjavio kako bi voleo da to bude on.

Aleksandra im je saopštila da Igor X napušta Dvor. Igor se spakovao i pozdravio sa svima, a zatim je napustio kuću.