Kanal E!, globalni brend na više platformi koji se bavi pop kulturom ponovo će ujediniti neke od najpoznatijih televizijskih zvezda u specijalnoj emisiji Reunion Road Trip koja počinje sa emitovanjem 8. avgusta u 22.00. U specijalu od četiri epizode posetiće omiljene zvezde i njihove stare prijatelje, razgovaraće o njihovim revolucionarnim serijama koje su promenile televiziju i podeliće iznenađujuća otkrića o tome šta se dešavalo iza kamere. Kroz ekskluzivne i iskrene razgovore sa zvezdama kakve gledaoci nisu nikad ranije videli, svaka epizoda će se baviti njihovim najranijim počecima, od audicija i prvih utisaka, do današnjeg statusa i svega što se dešavalo između.

U nastavku su opisi epizoda:

Povezana vest:  Preminuo Lari Hagman, zvezda američke sapunice Dalas

Reunion Road Trip: With All of My Children

Premijera 8. avgusta u 22.00

Miljenici publike Rebecca Budig, Eva LaRue, Cameron Mathison i Jacob Young okupili su se u velelepnoj holivudskoj vili kako bi proslavili 50. godišnjicu serije uz goste iznenađenja – nekadašnje kolege iz serije među kojima su Susan Lucci, Alicia Minshew, Debbi Morgan, Kelly Ripa i Darnell Williams. Ekipa se prisećala početaka ove najveće sapunice svih vremena, kao i romansi iza kamere sa skandaloznim zapletima koji su držali gledaoce prikovane za mali ekran.

Reunion Road Trip: Queer Eye for the Straight Guy

Premijera 15. avgust u 22.00

Originalna petorka – Ted Allen, Kyan Douglas, Thom Filicia, Carson Kressley i Jai Rodriguez našli su se u Los Anđelesu kako bi sredili Jaia za njegov 40. rođendan. Dok grupa izvodi još jednu magičnu transformaciju, prisećaju se najdirljivijih i najznačajnijih transformacija i svog nekadašnjeg  i sadašnjeg uticaja na LGBTQ zajednicu.

Povezana vest:  Nova epizoda rijaliti serije “Točak: Igre preživljavanja”

Reunion Road Trip: It’s A Different World

Premijera 22. avgusta u 22.00

Kako bi proslavili posebnu fakultetsku godišnjicu, nekadašnji studenti Sinbad i Kadeem Hardison pozvali su Darryl M. Bell, Jasmine Guy, Dawnn Lewis i Cree Summer na intimno druženje kako bi se prisetili uspeha ovog sitkoma i razgovarali o dalekosežnom kulturnom uticaju na buduće generacije kroz obrađivanje značajnih problema i davanje prostora Afričko-američkoj zajednici. Njima će se pridružiti i rediteljka i izvršna producentkinja Debbie Allen i izvršna producentkinja Susan Fales-Hill.

Povezana vest:  Povratak "Teletabisa"

Reunion Road Trip: Back in Scrubs

Premijera 29. avgusta u 22.00

Zvezde ove serije Zach Braff, Sarah Chalke i Donald Faison su krenuli u potragu za Rowdyjem. Usput se prisećaju vremena provedenog na snimanju revolucionarnog sitkom, prepričavaju najsočnije priče iza kamere, a gosti iznenađenja su njihove omiljene kolege Robert Maschio i Judy Reyes.

Reunion Road Trip je producirao Studio Lambert USA, deo All3Media grupe, a izvršni producenti su Stephen Lambert, Jack Burgess, Alex Walton i Rene Rainey.

PHOTO: NBC Universal International / E! Entertainment