Gledaoci AMC kanala u Srbiji će u petak uveče moći da pogledaju film

Medena (engl. Honey)

AMC | 21.01.22. | 20:25

PREMISA: Njen san. Njeni uslovi.

Uzbudljiva priča o strasti, odlučnosti i pronalaženju hrabrosti jedne plesačice (Jessica Alba) koja zadivljuje hip-hop superzvezde svojim plesnim pokretima, da sledi svoj san.

Hani Danels (Jessica Alba) odmalena je maštala da postane igračica i koreograf. Zarađuje radeći kao konobarica i učitelj plesa, željno iščekujući noć i vreme za diskoteku – jedino mesto na kome je potpuno srećna i ispunjena. Jedne takve noći „Medena“ dobija ponudu da kao igračica učestvuje u video-spotu. Najzad dobija priliku da pokaže sve što zna i ubrzo počinje da radi kao koreograf za neke od najpoznatijih zvezda hiphop i R&B scene. Sve što se događa za Medenu je toliko magično da ponekad ne može da poveruje da je to i istinito.

Povezana vest:  TLC kanal nadahnjuje izazovnim dokumentaraca

Međutim, njen san počinje da se raspršuje kada joj mentor, poznati reditelj video spotova Majkl Elis (David Moscow) postavi ultimatum – ili će spavati s njim ili će joj ovaj zatvoriti vrata plesnog biznisa, Hani je na mukama… Odreći se sna ili morala?

Ljubitelji hip-hopa će uživati gledajući omiljene izvođače kao što su Tweet, L’il Romeo, and Missy Elliott.

Povezana vest:  Simpsonovi snimaju 29. i 30. sezonu

Film je osam puta nominovan za različite filmske nagrade: 2004. Black Reel, te sedam nominacija za nagradu Teen Choice.

REDITELJ:  Bili Vudraf (Bille Woodruff)

GLUMCI: Džesika Alba (Jessica Alba), Mekhi Fajfer (Mekhi Phifer), Lil Romeo (L’il Romeo), Dejvid Moskou (David Moscow), Misi Eliot (Missy Elliot)

ŽANR: drama, romansa

TRAJANJE: 91 minut

Povezana vest:  Premijera na TLC kanalu: Preuređenje kuće

GODINA: 2003