Nova nedelja je vreme za nove omiljene filmove u kojima ćete definitivno uživati! FilmBox kanali vam nude baš to – zabavu, opuštanje, ali i nove scene i kadrove koje će vas ostaviti bez daha. Ne propustite predloge naslova koje vam opisujemo u nastavku…

Sreda je dan za akcioni film „Vangard“ u kome tajna kompanija za obezbeđenje, Vangard, predstavlja poslednju nadu za preživljavanje računovođe koji se našao na meti najsmrtonosnije plaćeničke organizacije na svetu. Da li će uspeti da se izvuče saznaćete ukoliko u 21.00h uključite kanal FilmBox Extra.

Povezana vest:  Pet stvari koje niste znali o Juliju Cezaru

Sutradan, u četvrtak možete uživati u porodičnom filmu „Borac“ koji će se 19.20h emitovati na kanalu FilmBox Premium. Aiša ide u srednju školu, a njen otac, koji je u Dansku emigrirao iz Turske, siguran je da će ona postati lekar. Aiša ipak više voli borilačke veštine od lekcija. Ne poštuje roditeljsku zabranu, odbacuje islamske principe koje su joj roditelji usađivali godinama i počinje da trenira sa muškarcima u Kung fu klubu.

Povezana vest:  Superstar TV – zvezda novogodišnjeg programa

Ukoliko volite glumu Dženifer Aniston, onda definitivno treba da odgledate film „Torta“ koji će se u petak puštati takođe na kanalu FilmBox Premium. Cinična i urnebesna Kler Simons postaje fascinirana samoubistvom žene u njenoj grupi za podršku ljudima sa hroničnim bolestima. Dok otkriva detalje o Nininom samoubistvu, započinje mučnu vezu sa njenim suprugom, ali mora da se nosi i sa ličnom tragedijom. Film će početi sa emitovanjem u 21.00h.

Povezana vest:  Predstavljamo vam Summer Festival Report, ultimativni vodič kroz letnje festivale!