antonija

VELIKI BRAT 2011

Antonija: Nemeš „papak“ i Marijanina igračka; Brendon izveo striptiz

Antonija priznaje kako je mislila da je Horvat gej. Jednom joj se desilo da je Veliki Brat pozvao u ispovedaonicu, a ona se smejela i jedva je upela priznati Velikom Bratu da se smeje jer je mislila da je Horvat gej, ali sad zna da nije.

Soraja joj se smeje i kaže da je ispala glupa jer izgleda kao da je proverila da li je Horvat gej ili nije. Svi se smeju Antoniji.

Nemeš se šali da je pred Horvatom rekao budi gej ali ne pederčina i izgleda da ga je poslušao.

Marijana i Antonija prozivaju Lestera i Horvata da su previše lenji. Horvat kaže da on nije lenj i da čisti. Marijana se smeje i objašnjava mu da je samo jednom čistio pa se sad hvali i da ona radi najviše u kući,za oboje. Antonija tera Lestera da pere sudove jer je sad red na njega, a on joj odgovara da je juče prao i da sad neće.

Povezana vest:  "Igra prestola" predvodi ovogodišnje nominacije za Emi

Nemeš „papak“ i Marijanina igračka

Antonija je u ispovedaonici. Priča kako je Marijana ne iskrena i kako vrti Nemeša oko malog prsta.

On se ponaša kao najveći „papak“ , a ona ga ne shvata ozbiljno već kao svoju igračku. Smatra da svi ukućani dele to misljenje i da osećaju gaženje prema njihovoj vezi zbog cele situacije. Sigurna je da Marijana, po izlasku iz kuće, ne planira da bude sa Nemešom već da se vrati svom mužu. Marijana muža često pominje, kako je bio najbolji i kako je imao razumevanja za nju, a njoj lično je to odvratno.

Povezana vest:  Izvorna glumačka ekipa u četvrtoj sezoni serije “Glee”

Teško joj je da bude u Marijaninom društvu jer ima jako loše misljenje o njoj i ogovarala je sinoć sa Sorajom. Takođe nije joj jasno kako Soraja može loše da priča o Marijani i Bojani, a da provodi vreme sa njima. Marijana i Nemeš su u spavaćoj sobi. Marijana mu objašnjava da će ona izaći iz kuće u nedelju. Duško smatra da će Nemešu to,ako se desi, biti preteško i da će polupati sve po kući. Marijana odgovara Dušku da neće, jer joj je Nemeš obećao, a Duško misli da njegova obećanja ne vrede puno. Duško priča sa Marijanom da ne treba ona da ide jer ima malo žena u kući. Ona se nadovezuje i objašnjava da je uvek tako i da su muškarci ti koji ostanu do kraja.

Povezana vest:  Tajne vinove loze otkrivene u trećoj sezoni

Brendon striper

Većina ukućana je u kući i povremeno progovore nešto. Izlazi Marijana napolje i pita Bojanu, svoju bivšu drugaricu, da li ona čeka na red za pušionicu.

Ona joj odgovara da ne čeka. Marijana seda ispred pušionice i pored Bojane, svoje nekadašnje kume. Brendon dolazi i žali se da ga bole mišići, jer se juče preforsirao. Priča kako mu je dosadno u kući i kiša ga nervira.

On je u ispovedaonici i oblači kostim za striptiz koji će u čast Nirmalovog rođendana izvesti. Ostali ukućani su u dnevnoj sobi i čekaju taj ples . Brendon izlazi iz ispovedaonice, igra i skida se izvodi svoju tačku koja je razbuktala komentare kod ukućana