Uključite kanal Viasat Nature ovog februara i pratite avanture merkatskih vodećih ženki i njihovog legla širom Južne Afrike.

„Zajednica merkata: uspon dinastije“ je nastavak popularne serije snimljene 2000-ih, „Zajednica merkata“. Originalna serija je pratila Flauer Viskers, legendarnu i neustrašivu vodeću ženku merkata, preko pustinje dok se suočavala sa svakodnevnim izazovima. Nažalost, zmija je ubila Flauer 2007. godine. Serija je 2007. i 2008. godine bila nominovana za različite Primetime Emi nagrade, a voleli su je milioni gledalaca širom sveta.

Povezana vest:  SURVIVOR VIP, ANONIMNA ANKETA KAŽE: MILOŠ NAJVIŠE SMRDI, JELENA JE NAJGLUPLJA, EDIN PRVI IZBAČENI IZ PUTONGA

Sada je vreme da potomci Flauer krenu njenim stopama i pokažu svetu put merkata. Svift je praunuka od Flauer, i sada ona vodi Viskerse uz pomoć dugogodišnjeg partnera Bea. Susrećemo se sa Svift u trenutku kada njeno trinaesto leglo treba da napusti jazbinu po prvi put.

Preko pustinje je još jedna velika porodica koja se zove Hakuna Matata, ‘bez brige’. Vodi ih vodeća ženka Flint Lokvud, koja uprkos veselom porodičnom imenu, ima mnogo razloga za brigu. Ona je u poodmakloj trudnoći i traži novi dom da podigne svoje leglo.

Povezana vest:  “BETTER CALL SAUL” I “HUMANS” - serije koje nas drže prikovanim za male ekrane

Ove i druge porodice merkata pokušavaju da prežive neumoljivu pustinju Kalahari. Mladi merkati čuvaju braću i sestre po prvi put, dok drugi odlaze sami u potrazi za partnerom. Vodeće ženke širom pustinje se bore protiv neprijatelja unutar i izvan porodice da bi zaštitile svoje potomke. Pustinjski prelazi, loše vreme, izdaja, ljubav, smrt, naši merkati se suočavaju sa svakim izazovom sa izuzetnom hrabrošću i snagom.

Povezana vest:  Povratak HIT serije OKRUŽEN MRTVIMA na male ekrane!

Zajednica merkata: uspon dinastije premijerno će biti prikazana na kanalu Viasat Nature, u ponedeljak 7. februara u 18.00.

Pregledi epizoda su dostupni na zahtev.

Dodatne informacije o kanalu Viasat Nature možete pronaći na internet stranici www.viasatnature.rs

Pratite nas na https://www.facebook.com/ViasatNatureSRB
https://www.instagram.com/ViasatNatureSrbija

Foto: Caroline Hawkins/BBCA