Višestruko nagrađivana Max Original crnohumorna serija „Komičari“ (Hacks) vraća se s drugom sezonom, a od danas su na HBO Max striming platformi u ponudi prve dve epizode.

Debra Vens je decenijama krčila put na komičarskoj sceni na kojoj dominiraju muškarci, probivši se do mesta stalnog izvođača u Las Vegasu, dok istovremeno neguje uspešan brend luksuznih predmeta i sponzorstava. Ali pošto je njeno mesto ugroženo, Debrin menadžer Džimi spoji je s još jednom svojom klijentkinjom, prognanom televizijskom spisateljicom Avom, kako bi joj pomogla da preradi materijal. U drugoj sezoni ove surovo iskrene i urnebesne polučasovne serije, mračno mentorstvo između legendarne komičarke i njene partnerke za pisanje nastavlja da se razvija na putovanju širom zemlje,  dok zajedno rade na Debrinim novim nastupima.

Povezana vest:  Beograd deo svetske premijere serije The Walking Dead

Džin Smart je za glavnu ulogu u ovoj seriji osvojila Emi, SAG i Critics Choice nagrade. U ostalim ulogama pridružuju joj se Hana Ajnbinder, Karl Klemons Hopkins i Džejn Adams, kojima su uloge u prvoj sezoni donele nominacije za Emi nagradu. Ostatak glumačke ekipe čine Kristofer Mekdonald, Kejtlin Olson, Pol V. Dauns, Popi Lu, Rouz Abdu, Mark Indelikato, Meg Stalter, Anđela E. Gibs, Lunel, Džoni Sibili, Džo Mande, Ali Maki i Lorenca Izo. U gostujućim ulogama su Lori Metkalf, Marta Keli, Ming-Na Ven, Suzi Esman, Margaret Čo i Devon Sava.

Povezana vest:  "Uspon Josemitske doline" na Discovery kanalu

Autori serije su dobitnici Emija Pol V. Dauns, Lusija Anijelo i Džen Statski, koji su i izvršni producenti uz Majkla Šura, Dejvida Minera i Morgana Saketa.