nemes_3

VELIKI BRAT 2011

Ko napušta kuću: Marijana, Nirmal, Brendon ili Nemeš?

Do ranih jutarnjih časova ukućani su proslavljali Lesterov rođendan. Ovog jutra buđenje je većini ukućana jako teško palo, ali ne i Dušku.

On je ovog jutra veseo i raspevan, ali takvo njegovo raspoloženje nije baš svima interesantno. Nirmal je pokušao da upali vatru ali mu nije polazilo za rukom. Duško mu je prišao sa namerom da pomogne, neprestano pričajući, što je malo Nirmala iznerviralo.

Duško mnogo iskusniji u paljenju vatre, povukao se i ostavio Nirmala da se još malo pomuči. U veselom stilu Dule je otišao da skuva kafu Horvatu, koju mu je zatim odneo u krevet, neprestano govoreći da je kafa za njegovog velikog prijatelja.

Dok Duško i Horvat neprestano grade svoje prijateljsto, Antonia i Soraja imaju male razmirice. Po Antonijinom mišljenju Soraja je jako posesivan prijatelj. Nakon vremena koje je Antonia provela sa Bojanom, Soraja je izrazila nezadovoljstvo. Po njenom mišljenju Antonia kao njena najbolja prijateljica u kući, nema potrebe da se druži sa ostalim ženama.

Tenzija pred izbacivanje!

Osim što je ovoga jutra prijateljstvo glavna tema, ni nominacije nisu zaboravljene.

Iako se o tome mnogo ne razgovara, tenzija pred večerašnje izbacivanje već počinje da se oseća. Nirmal nije očekivao da bude nominovan ove nedelje i iskreno se nada da su nominacvije lažne. Iako je u pitanju lažna nedelja, nominacije svakako nisu lažne.

Soraja bi želela da Nirmalu “vidi leđa”, dok ostali ukućani imaju podeljena mišljenja. Brendon ovoga puta preza od nominacija i po prvi put se oseća ugroženo. Trudi se da svoje misli skrene razmišljajući o Americi, koja mu jako nedostaje.

Marijana i Nemeš su vrlo smireni i svoje misli su usmerili jedan prema drugome. Ona se ove nedelje borila sa svojim emocijama i razumom. Nakon što je odlučila da okonča svoju vezu sa Nemešem, sada su se ipak stvari promenile. Kuća Velikog Brata je mesto u kom se ukućani bore sami sa sobom , to je definitivno i Marijana dokazala.

Povezana vest:  Očajne domaćice podržavaju producenta a ne koleginicu

U svakom slučaju, večeras jedan od ukućana napušta kuću Velikog Brata, a vi odlučujete ko će u njoj ostati, u istom trenutku i ko će se iz nje iseliti.

Ko nokat i prst

Odnosi između ukućana se svakodnevno menjaju. Do juče veliki prijatelji, sada su neprijatelji, i obrnuto. Ono što je sve zanimalo svakako je to, kako su od jednom Soraja i Marijana tako bliske.

Veče koje je svakako bilo kobno po obe, devojačko veče, spojilo je ove dve ukućanke. Sa malo više promila alkohola u krvi, Marijana i Soraja su upućivale komplimente, kao i reči podrške jedna drugoj.  U daljem boravku u kući nastavile su da se svakodnevno zbližavaju. Soraja voli da provodi vreme sa Marijanom, iako ne smara da su postale previše dobre drugarice.  Ona ne želi da sluša prazne priče, pa samim tim, što Marijana to ne čini prija joj duženje.

Ona je takođe dodala i to, da od kad se Marijanin i Bojanin odnos promenio, Marijana je tek tad počela da joj se približava i da zbog toga, njihovo prijateljstvo gleda sa dozom „rezerve“.

Pokloni se i počni

Ukućani su konačno završili pravljenje igračaka kao i velike kuće za lutke. Oni su se podelili u parove i predstavili svoj učinak Velikom Bratu

Humanitarni nedeljni zadatak, jako se dopao ukućanima i zaista su se potrudili da budu uspešni. Svoju kreativnost su ispoljili ne samo na drvene predmete i igračke, već i na autobus i ispovedaonicu na otpadu.

Povezana vest:  FARMA 2010, Ko je normalan na farmi?!

Neki su se trudili više, neki manje ali sve u svemu, ukućani su dokazali da su vrlo humani. Nakon toga usledilo je i sastavljanje šoping liste, koju su Antonia i Soraja vrlo brzo završile.

Dok su devojke pisale namernice neophodne  za narednu nedelju, Horvat i Brendon su razgovarali o svojoj popularnosti. Brendon smatra da je konačno dobio svojih “pet minuta”, pa će se svim silama truditi i da ih iskoristi. Horvat će se pak, najpre posvetiti svojim prijateljima, pa onda i pregledu dešavanja tokom svog boravka u kući.

Nemeš sa druge strane uživa u bazenu sa starim ukućanima kuće Velikog Brata.

Ukućani otpada su sada dobili novi dnevni zadatak, koji se Bojani ne dopada.

Sočni tračevi

Ukućani su su nakon prvog zadatka tv, u kom su prestavljali svoj učinak za nedeljni zadatak i pokazali se kao vrlo humani, došlo je vreme za drugi deo.

Podeljeni u parove oni će na svakih sat vremena prezentovati najnovije  vesti o dešavanjima u kući Velikog Brata, što  podrazumeva, jedan ili dva trača. Takođe,  vesti  treba da sadrže i  analizu jedanog  upečatljivog  događaja iz prošlosti  koji je obeležio njihov boravak u kući.

Na svakih sat vremena će po jedan par prezentovati  svoje  vesti  koje treba da traju do deset minuta.

Ukoliko uspešno prođu zadatak osvojiće  žurku sledeće nedelje. Bojani se nije bobao novi zadatak, mada je odlučila zajedno sa Lesterom da “probije led”.

Nervira me Soraja

Što je bliže vreme za izbacivanje, tenzija je veća. Usled toga ukućani i više komentarišu. Antonija priča kako očekuje da će Brendon napustiti kuću Velikog Brata.

Misli da to svi ukućani žele. Nije sigurna šta će se desiti večeras, da li će se vratiti u kuću ili ostati na Otpadu, mada joj to i nije toliko bitno. Smatra da je besmisleno da oni budu izbačeni, kako neki ukućani pričaju. Sigurna je da neko iz kuće ima tajni zadatak i to moguće svi bivši ukućani, kako bi vratili 30 000, koje su oni besmisleno dali, priseća se Antonija. Priča o Marijani i kako se njihov odnos popravio. Sad joj je žao što je rekla neke stvari, ipak joj Marijana nije ništa nažao učinila. Nervira je Soraja i to što je ljubomorna, smatra Tonka. Ljuti se kad ona priča sa Bojanom i Marijanom, a i sama Soraja provodi vreme sa njima. Ne razume takvo njeno ponašanje. Sa Bojanom je super, jer nema loše mišljenje o joj.

Povezana vest:  Kylie Jenner dobila svoju seriju na kanalu E!

Brendon – ja ispadam

Soraja komentariše kako joj je muka od svih priča o tome šta bi moglo da bude i šta bi moglo da se desi. Kaže da će sve uskoro saznati i da što više pričaju o tome, sve je veća tenzija.

Volela bi da Nirmal napusti kuću jer je pun negativne energije i ničemu ne služi u kući.

Brendon je siguran da on ispada večeras, ponavlja to u više navrata na šta mu Lester kako bi ga utešio, verovatno, kaže da on misli da večeras ne ispada niko.

Horvat pita Duška šta misli ko treba da pobedi. Dule u svom stilu, kaže da treba da pobedi neka ukućanka, a Horvat se ljuti jer ne razume takvo razmišljanje.

Dule mu kaže da bude opušten jer on sigurno ide u finale, a Horvat mu odgovara da ne ide nigde bez njega.