dan46

VELIKI BRAT 2011

Ukućanima zbog kršenja pravila novčana nagrada umanjena za 12.500 evra!

Ukućani su previše oloako shvatili pravila kuće Velikog Brata i u više navrata ih prekršili. S obzirom na to, Veliki Brat je odlučio malo rigoroznije da ih kazni.

Nemeš, Bojana i Marijana su prednjačili u pravljenju grešaka. Bilo je tu svega, od ne zatvaranja vrata od pušione, šaputanja do razbijanja imovine Velikog Brata. Zbog toga su svi ukućani kažnjeni sa još 12.500 evra odbitka od glavne nagrade.

Nemeš i Marijana su bili vidno iznervirani, što je veoma čudno jer su bili svesni da kršenje pravila vuče sa sobom sankcije i kazne.

Duško je bio mnogo razočaran, jer po svemu sudeći on se najviše nada novčanoj nagradi.

Luksuz samo za članove

Od početka zadatka Evropska Unija, članovi uživaju u mnogim privilegijama. Jedna od njih je i luksuzna večera.

Sinoćnja večera je bila sve samo ne obična. Članovi su večerali u bazenu.

Soraja, Lester, Ema, Duško, Horvat i Nikola odlaze u bazen gde ih čekaju poručene poslastice. Ne treba napominjati da su svi članovi veoma uživali u ovoj nesvakidašnjoj večeri i po završetku bili veoma zadovoljni.

Bojana, Nirmal, Marijana i Nemeš zajedljivo komentarišu njihovu večeru i konstatuju da bi što pre na bilo koji način trebalo sabotirati zadatak kako bi ga svi pali i samim tim bili ravnopravni kada su u pitnaju nedeljne nominacije. Radiša se priključuje ogovaranju i odmah potom su se svi okomili na Soraju i komentarišu njeno militantno ponašanje i umišljenost. Nazivaju je mravom, aludirajući na dan kada su se u kući pojavili mravi koje su imenovali poput nekih ukućana, među kojima je i Soraja.

Ovaj nedeljni zadatak definitivno pravi još veći jaz među ukućanima, pogotovu između tria Bojana, Marijana , Tamara i Soraje, iako ona ni u kom momentu se nije ponela subjektivno već se trudila da svoje odluke donosi što pravičnije.

Priče o seksu

Članovi Evropske Unije se drže zajedno i imaju neke veoma zanimljive teme za razgovor. nakon večere su u spavaćoj sobi započeli priču o seksu.

Nikola je zezao Emu da je željna seksa i da ne zna sta će sa njom. Ona je odgovorila da je pre ulaska u kuću rekla da nije dugo imala seks, da nema muškaraca. Nakon što se Lester našalio sa Emom da voli seks,  ona je počela da skače po njemu, nakon čega je prešla na Soraju koja je izjavila da Ema koristi priliku da joj dira silikone tj. grudi. Horvat je potom pričao da je bio u vojsci, pa Nikola kako je dobio poziv da služi u Nemačkoj. Onda su počeli priču kojeg su dana stigli u Beograd pred ulazak u kucu VB-a, u koliko su hotela bili pre ulaska. Ema ih je upozoravala da ne pričaju o tome, ali bez uspeha. Lester je pričao kako je izasao i preko krova gledao da li još nekog ima, ali nikoga nije video. Zatim su zezali Duška, zato sto je u hotelu uspostavio kontakt sa Draženom koji mu je bio sused, zato što mu je preko terase tražio pastu za zube. Duško je počeo da se nervira što pričaju, pa ne moze da spava. Došlo je do manjeg konflikta izmedju njega i Soraje koja mu je rekla da zvuči kao neko matoro drndalo i da sada ima da priča celu noć i da niko neće spavati. Zatim su još neko vreme pominjali dešavanja pre ulaska u kuću VB-a, sve dok ih Ema nije potpuno smorila svojim gundjanjem, kako je vreme da spavaju i slično. Nakon toga su se ućutali i zaspali.

Povezana vest:  30 miliona Brazilaca gledaće „Državnog službenika“

Sve po spisku

Veliki Brat je organizovao još jedno zasedanje EU. Na ovom zasedanje ukućani koji nisu članovi moraju da iznesu svoje mišljenje o članovima.

Taj zadatak nikome nije prijatan, jer se dobro zna da ukućani svoju iskrenost dokazuju jedino u ispovedaonici, u šta su članovi mogli da se uvere kada im je Veliki Brat pustio snimak svakoga ponaosob iz ispovedaonice kada su pričali o članovima EU.

Sve je spremno i zasedanje može da počne. Duško je veoma ponosan na svoje članstvo i šepuri se kao paun.

Skupština počinje i Soraja, kao počasni član, želi svima dobar dan i pretpostavlja da će ovo biti poslednje zasedanje EU. Članovi se obraćaju svima ponaosob. Soraja im govori da su videli njihove komentare iz ispovedaonice.

Prvi na redu je Nikola. Njega je najviše pogodilo to što je Bojana izjavila da je on glumac, da mu je mnogo žao zbog toga pogotovo jer je nju smatrao za dobrog prijatelja. Bojana nije mogla da nadje adekvatan argument kako bi se izvukla iz negativne situacije u kojoj se našla.

Sve članove EU je pogodila Nirmalova izjava da su prodane duše.

Horvat je najviše razočaran Marijaninom izjavom da se promenio. Spominje i bojkot i da je apsolutno neprimereno takvo njihovo ponašanje i da je obrnuta situacija on to sebi ne bi dozvolio.

Iako je skupština završena, ukućani i dalje vode žučnu raspravu, a ukućani koji nisu članovi EU pokušavaju da opravdaju njihove postupke.

Nominacije su uvek neprijatne

Dešavanja nakon poslednje skupštine Evropske Unije su u najmanju ruku bila zanimljiva.

Dugo nakon kraja zasedanja trajala je rasprava. Sa jedne strane su bili članovi a sa druge ukućani koji nisu zaslužili ulazak u EU.

Kada je Veliki Brat oglasio kraj zadatka, na red je došlo nominovanje. Članovi EU su imuni na nominacije tako da ukućani za koga se glasalo su Bojana, Marijana, Nemeš, Nirmal, Tamara i Radašin. Red je probio Nemeš. On je dva poena dao Radiši a kao razlog je naveo njegov pređašnji boravak u kući Velikog Brata. Što se tiče poena koga je dao Nirmalu, razlozi i nisu preterano smisleni. Naime, naveo je da mu zamera što kuva mnogo jaku kafu.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Ukućani sređivali utiske posle izbora, još se ne osećaju tenzije pred izbacivanje

Nirmal je dao Nemešu dva poena zato što je Nemeš izjavio da želi da ide kući, a jedan poen Radiši.

Marijana izgleda da smatra da je Radiša jedan od favorita i stoga mu je dala dva poena jer je sigurna da neće biti nominovan. Jedan poen je dala Nirmalu zato što su joj svi ostali ukućani za koje se glasa mnogo draži.

Radiša je svoja dva poena dao Nirmalu zato što se ne druži sa njim a jedan Nemešu.

Lester je sledeći na redu za glasanje. Dva poena je dao Tamari, a jedan Bojani a kao razloge za obe je naveo raspravu koju su imali za vreme poslednje skupštine.

Duško je imao najviše poteškoća oko nominovanja. On je poznat po tome da voli ljude i da su mu svi dragi ali je ipak morao nekoga da odabere. Sekira se prelomila na Nirmalu kome je dao dva poena jer dok su bili na otpadu lepo su se družili ali sada smatra da ga izbegava i čuo je kako Nirmal govori ostalim ukućanima da se Dule ulizuje. Tamari je dao jedan poen.

Nikola je kivan na Bojanu otkako je video snimak iz ispovedaonice (koji možete pogledati na našem sajtu u odeljku video prim. aut.) i dao joj je dva poena i između njih su stvorene nepremostive razlike. Radiša je od Nikole dobio jedan poen jer smatra da niko neće glasati za njega.

Ema odavno ima konflikt sa Nemešem i stoga mu je dala dva poena a kao glavne razloge je navela da nema granica i kivna je na njega zato što joj je sakrio sliku za pušionicu.

Horvat je bio najobjektivniji prilikom glasanja. Dva poena je dao Tamari jer smatra da je osoba bez bilo kakvih kvaliteta i kao takva ne zaslužuje boravak u kući Velikog Brata. Njegov jedan poen je otišao Radiši zato što je već imao priliku da dokaže svoju zanimljivost pri prvom boravku u kući Velikog Brata.

Soraja, kao počasni član EU, glasala je poslednja. Dva poena dala je Bojani sa kojom od početka serijala nije u dobrom odnosu što se do dana današnjeg nije promenilo. Nemeš je od nje dobio jedan poen zato što misli da zna mnogo informacija iz spoljnog sveta i da mu je tamo i mesto.

Više niko nema moć

Nakon završetka zadatka ukućani su i dalje podeljeni na klanove. Većina ukućana deluje bezvoljno i traži što udobniji položaj kako bi se odmorili. Soraja je u sobi, Nirmal, Nikola, Tamara, Bojana i Ema su u dnevnoj sobi, pričaju o upravo završenom zadatku i o tome ko je bio najrigorozniji u EU. Oni misle da je Soraja bila najrigoroznija i da je preozbiljno shvatila svoju ulogu.

Povezana vest:  Nove sezone na kanalu TLC: Stručnjak za torte i Amiši - Život van zajednice: Los Anđeles

Veliki Brat je od Radiše i Duška tražio da mu otpevaju neku narodnu pesmu koja bi najbolje prestavila Srbiju u EU, što su oni i uradili.

S obzirom da je nedeljni zadatak gotov i moć više nije u rukama članova Evropske Unije, videćemo kako će se to odraziti na razvoj situacija u nerednim danima.

Pipkanje

Svi ukućani su dnevnoj sobi, gladni su i dogavaraju se ko će da sprema večeru. Soraja iz šale je gađala Duška jastukom, nakon čega je on prokomentarisao kako se i dalje ponaša kao glavni član EU i rekao joj je da treba da počne da se navikava na „jeftinu“ hranu i da štedi.

Ema je sela pored Horvata s namerom da je izmasira, ali on se našalio sa njom i uhvatio ju je za grudi. Nakon toga, ona je skočila na njega i počela da ga „muči“. Horvatu je „u pomoć“ pritekao Duško koji ih je razdvojio, dok su se svi ostali smejali.

Pošto se Ema smirila, Lester joj je prišao i pozvao da se igraju „crvenih rukavica“ što je ona oberučke prihvatila. Marijana i Nemeš su se nakon kratke „puš pauze“ vratili u sobu gde su nastavili da razmenjuju nežnosti i poljupce.

Uvređena Soraja

Duško se osetio malo odbačeno, pa se požalio Soraji kako nije uspeo da se prilagodi sa ostalim ukućanima i životu u kući, kao i da se ostali ukućani bolje slažu sa Radišom nego sa njim.

Konstatovao je da je njoj lako kad je obrazovana i dolazi iz Dubaija, kao i to što je poznata jer se, kako kaže, „slikuvala“ za novine, na šta mu ona odgovara da to kog je obrazovnog profila i porekla čovek nije bitno i da svako ima neke svoje kvalitete kojima može da osvoji i pridobije druge. Potom je Duško istakao da je on sa sela i da bi mu bilo mnogo lakše kada bi bilo još ljudi sličnog profila njegovom, a Soraja je ponovo opovrgla njegovu tvrdnju. Lester koji je bio prisutan, se pre složio sa Duškom. Pošto je Lester napustio spavaću sobu, Duško je ostao sa Sorajom i pitao ju je da li je istina da se pokajala zbog toga što je stavila silikon u usne, na šta je ona odgovorila potvrdno. Potpom ju je upitao koliko to košta, a ona je odgovorila da ne zna. Duško je potom prokomentarisao da joj je neko drugi platio zbog čega se ona iznervirala.