Da li ste se ikada osetili iscrpljenim? Preopterećenim? Bez potencijala? Ili ste se katkad osetili frustrirani poslom i karijerom, nesigurni da je ono što trenutno radite prava stvar? Tom Ziglar, stručnjak za uspeh i motivaciju, u svojoj knjizi Odluči se za pobedu pokazuje kako da postignete ogromne promene bez velikih potresa.

Jedan od ključeva stvaranja budućnosti koju želite jeste posedovanje dovoljno energije koja vam je potrebna kako biste se izborili sa životnim izazovima i postigli ciljeve u isto vreme. Postati i ostati motivisan ključ je vašeg uspeha. Bez obzira na to kakve ste naravi – generalno pozitivni ili skeptični, otvoreni ili introvertni – ako posedujete elan, on vam omogućava da postignete više i da budete kreativniji u samom procesu. Dobre vesti: odvajanje vremena i stvaranje navika koje obezbeđuju energiju i pozitivniji ishod jesu izbori koje svi možemo napraviti.

Povezana vest:  Predstava za decu „Lažeš Melita" - 100. izvođenje u „Radoviću"

Ne možete odrediti svoju budućnost, ali možete odrediti svoje navike, a vaše navike će odrediti vašu budućnost. Vaše navike su izbor.

Revolucionarni plan Toma Ziglara vodi vas kroz jedan po jedan mali izbor nizom koraka koji se lako prate u sedam ključnih oblasti: mentalnoj, duhovnoj, fizičkoj, porodičnoj, finansijskoj, ličnoj i karijernoj. Ziglar vam takođe pomaže da identifikujete nezdrave navike koje izazivaju nezadovoljstvo i nedostatak uspeha – i, što je još važnije, kako da primenite pozitivne navike kroz trojstvo transformacije: želju, nadu i hrabrost. Rezultat je produktivniji, ispunjeniji i smisleniji život.

Povezana vest:  Umetnici. Sad! – Na Javnom konkursu odabrana 42 projekta predstavnika lokalne umetničke scene

Tom Ziglar je ponosni sin Ziga Ziglara i direktor firme Ziglar Inc. Pridružio se Korporaciji Zig Ziglar 1987. godine i uspeo se lestvicom od magacinskog radnika, preko prodaje, do rukovodstva, a nakon toga i u sam vrh.

„Ime porodice Ziglar predstavlja sinonim uspeha već decenijama. Tom Ziglar donosi jedan novi pristup ovom problemu i ukazuje nam na to da je uspeh uvek stvar izbora.“ – Bafini i kompani

Odluči se za pobedu je, prema problemima koje tematizuje, svojevrsni nastavak knjiga Vidimo se na vrhu i Pogled sa vrha Ziga Ziglara. Ali Tom je krenuo na sopstveno lidersko putovanje, pronašao jedinstveni stil govora, prestao da čita tuđe knjige o vođstvu… i izašao sa jednostavnom, ali ubedljivom formulom za uspeh. Knjigu Odluči se za pobedu možete pronaći na sajtu vulkani.rs ili u najbližoj knjižari Vulkan.

Povezana vest:  Guitar Art Milonga - Tango veče na Guitar Art Festivalu