Kada ste poslednji put odvojili vreme za sebe i prepustili se stvarima koje volite da radite? Ukoliko nemate odgovor na ovo pitanje ili jako dugo razmišljate o njemu, znajte da je vreme za pauzu! Mnogo je načina da iskoristite slobodno vreme, a ukoliko ste pravi filmoljubac, mnogo je i filmova koje možete odgledati. Kako bismo vam olakšali, mi vam predlažemo one koji će vas oduševiti: 

U četvrtak možete pogledati film „Prevara“ koji će se emitovati od 21:25h na kanalu FilmBox Extra. Razočarani istrebljivač i samohrani otac Fredi Maning uvek pokušava da izvuče nešto više od svog propalog života, ali ga loša sreća ne napušta. Fredi nenamerno uzima, a onda i gubi mafijin novac, pa je u velikoj nevolji. Kada u trošnoj baptističkoj crkvi zamene njega i njegovog najboljeg druga Džuniora sa sveštenicima koji treba da preuzmu tu parohiju, on se hvata za šansu koja bi mu mogla spasiti život. Glavne likove u ovom filmu tumače Charlie Murphy, Al Shearer i David Alan Grier.

Povezana vest:  Premijera dokumentarnog filma "Dobro došli u Čečeniju" 15. novembra

Ako ste ljubitelj drama, FilmBox Premium kanal vam pruža mogućnost da u petak uživate u fenomenalnoj priči „Iščezla“. U ovom filmu, pisac njujorškog časopisa vraća se u grad na reci Misuri sa svojom bogatom suprugom i biva optužen za njeno ubistvo nakon njenog misterioznog nestanka. Kako će se nositi sa celom situacijom i da li će se „izvući“ iz ove priče saznaćete od u 22:40h. Glavni glumci su Ben Affleck, Rosamund Pike, Tyler Perry i Neil Patrick Harris.

Povezana vest:  Spektakularan nastavak treće sezone serije “Into the Badlands” 25. marta ekskluzivno na AMC kanalu

Subotu rezervišite za akciju, kanal FilmBox Stars i glumce kao što su Bruce Willis, Frank Grillo i Adelaide Kane. U filmu „Kosmički greh“ sedmoro odmetnutih vojnika započinje preventivni udar na novootkrivenu vanzemaljsku civilizaciju, u nadi da će okončati međuzvezdani rat i pre nego što je započeo. Na kakve će sve izazove naići saznaćete ukoliko uključite ovaj film od 21h.

Povezana vest:  Još dve sezone serije Kako sam upoznao vašu mamu