glee2U junu počinje i reality ‘The Glee Project’, pobednik dobija ulogu u seriji

Sve one koji ne propuštaju nijednu epizodu popularne serije ‘Glee’ smeštene u srednju školu McKinley obradovaće vest da u junu počinje i reality show ‘The Glee Project’ na američkom kanalu Oxygenu.

Naime, na toj TV stanici su došli na ideju da pokrenu muzički reality show čiji će se pobednik pridružiti glumačkoj ekipi serije Glee. Reality show počinje 12. juna, takmičari će u 10 epizoda odmeravati svoje snage u pevanju, plesu i glumi, a ko je najbolji, odlučiće autori serije ‘Glee’. U svakoj epizodi gostovaće jedna od zvezda, a prvi će gost biti Darren Criss (Blaine).

Povezana vest:  Marija Kilibarda prešla na PRVU srpsku televiziju!

Svih 12 kandidata već se okušalo u plesu, pevanju i glumi, a deo njih, od kojih nijedan nije stariji od 22 godine, producenti su našli pomoću audicija i MySpacea, dok neki dolaze na osnovu preporuka iz sveta showbizza.

Izvršna producentica Shauna Minoprio kaže da će scenaristi morati da stvore lik koji će se zasad pojaviti u sedam epizoda, a ako ga publika prihvati, možda se pretvori i u stalnog člana. U svakom slučaju, reč je o vrlo zanimljivom projektu, a sudeći prema silnom zanimanju za tu seriju, verujemo i da će ovaj reality imati sjajnu gledanost.

Povezana vest:  Del Boj: Nemoguće je snimiti američke Mućke