Odmah po završetku druge sezone serije „Klan“, premijerno na Superstar TV od 30.jula svake subote i nedelje od 21h, publika će moći da pogleda i finalnih osam epizoda treće sezone, saopštili su producenti.

Dok smo u prve dve sezone pratili uspon kriminalnog klana pod vođstvom bezskrupuloznih Šoka i Paše, finalna sezona nam donosi prikaz njihovog ličnog sunovrata, ali i propasti njihove organizacije koja je zašla duboko u sve pore društva.

Povezana vest:  NATIONAL GEOGRAPHIC PREDSTAVLJA GLOBALNU TV PREMIJERU DOKUMENTARNOG FILMA OSKAROVCA DEJVISA GUGENHAJMA, NAZVAO ME JE MALALA

Kroz mnoge tragikomične situacije, sa još više dinamike, nove epizode će nam dočarati kako se obruč oko klana sužava, dok se Šokova i Pašina kriminalna imperija urušava poput kule od karata, a sva njihova počinjena nedela stižu na naplatu.

Kao i u prethodne dve sezone, autorsku ekipu predvodi kreator serije Boban Skerlić, a glumačku postavu čine Aleksandar Dimitrijević, Nedim Nezirović, Vladimir Kovačević, Nenad J. Popović, Mladen Sovilj, Ivan Zarić, Feđa Štukan, Uroš Jovčić, Miloš Petrović Trojpec, Gorica Popović, Ljubinka Klarić i mnogi drugi.

Povezana vest:  Premijera na kanalu Discovery: Trka do Južnog pola

Produkcijska kuća Firefly i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog TV formata.

Foto: Firefly press