Sedmo nebo, priča o karijeri Ronija O’Salivena premijerno će biti prikazana u subotu, 15. oktobra u 21:00 na kanalu Eurosport 1. Emisija dokumentuje karijeru sedmostrukog svetskog šampiona, ikonu snukera, uz prisećanje na ključne momente koji su obeležili njegovu karijeru. Od scene sa Svetskog šampionata 1993. godine gde se pojavljuje kao novo lice sa samo 17 godina, sve do ovogodišnje rekordne sedme svetske titule.

Raketa, kako glasi nadimak čoveka koji je snuker učinio revolucionarnim, a koji je dobio zbog svog brzog stila igre, kada je zapanjio posmatrače na Svetskom prvenstvu 1997. očistivši sto za pet minuta i 20 sekundi, sada ekskluzivno priča o svojoj neverovatnoj karijeri za Warner Bros. Discovery.

Povezana vest:  Riki Džervejz gost američke verzije serije Ured

Tokom intervjua, Roni otkriva kako se nosio sa nedostatkom očinske figure u godinama kada se formirao u vrhunskog sportistu, o vremenu provedenom na rehabilitaciji i neverovatnom uticaju cenjenog psihijatra Dr Stiva Pitersa na svoju igru.

Prvi deo Sedmog neba prikazuje Eurosport eksperta Alana Mekmanusa u Ronijevoj omiljenoj Eping šumi u Eseksu gde se ovaj master šampion iz 1994. sreće licem u lice sa ‘’Raketom’’, prisećajući se ranih faza Ronijeve karijere sve do četvrte titule koju je osvojio 2012.

Ronnie O’Sullivan photographed at Grove Academy on 6th April 2022 for Eurosport/Discovery+

U šokantnom otkriću, O’Saliven govori o njegovom osećaju nezadovoljstva tokom najbržih ikada osvojenih 147 poena, koje je zabeležio 1997, nakon čega će se prisetiti i levorukog poteza koji je odigrao protiv Alana Robidoa. U istoj epizodi, trenutni svetski broj jedan takođe diskutuje o odsustvu oca tokom odrastanja, što je kod njega podsvesno dovelo do konzumacije supstanci, a kasnije i do rehabilitacije. Epizoda se završava sa iznenađujućom porukom snuker velikana Rej Rirdona i Ronijevim preispitivanjem uticaja Dr Stiva Pitersa na njegovu karijeru.

Povezana vest:  NAJNOVIJE EPIZODE SOUTH PARKA STIŽU NA MTV OVE NEDELJE!

Druga polovina filma prikazuje O’Salivenov povratak u “Crucible” prvi put nakon nezaboravnog uzimanja sedme titule svetskog šampiona ranije ove godine. Uz Mekmanusa, ‘’Raketa’’ se priseća svoje pete titule koju je osvojio protiv Beri Hokinsa 2013. godine i njegovog poraza od Mark Šelbija u finalu naredne godine.

Razgovor se nastavlja sve do 2020. kada je velikan iz Vudforda osvojio svoju šestu titulu pobedivši Šelbija rezultatom 17-16 u veoma zanimljivom i neizvesnom polufinalu. Sedmo nebo dostiže vrhunac kada O’Saliven i Mekmanus diskutuju o osvajanju sedme svetske titule praćeno emotivnim finalom protiv Džud Trampa i razgovorom o Ronijevoj ulozi oca pre uspona u karijeri kojoj se ne nazire kraj.

Povezana vest:  Novi Twin Peaks eksluzivno na HBO-u

Foto: Eurosport/Discovery+