Druga sezona nagrađivane HBO serije „Beli lotos“ (The White Lotus) imaće premijeru 31. oktobra na HBO Max striming platformi, a prva epizoda biće prikazana istog dana i na HBO kanalu u 20.00h.

Prva sezona, čija se radnja odvija na Havajima, osvojila je 10 nagrada od 20 Emi nominacija u 13 kategorija, što je najviše za jedan naslov ove godine, uključujući nagradu za najbolju antologijsku seriju.

Povezana vest:  Premijera dokumentarnog HBO filma "Muzička kutija - Vudstok '99: Mir, ljubav i bes"

„Beli lotos“ prati različite goste hotela u toku nedelju dana, dok se iz dana u dan pojavljuje sve mračnija strana savršenih putnika, osoblja hotela i tog idiličnog mesta. Ovoga puta radnja se odvija na  Siciliji, gde „Beli Lotos“ dočekuje dva para koji pokušavaju da odluče jesu li prijatelji ili srdačni neprijatelji, tri generacije italijansko-američke porodice koja istražuje svoje sicilijanske korene, i VIP gošću (dobitnica Emija Dženifer Kulidž) koja putuje s mužem (i pomoćnicom). Iza kulisa, profesionalni ali besni menadžer hotela pokušava da zadrži van svoje luksuzne građevine dva mlada meštana koji bi, svaki na svoj način, da napreduju u društvu.

Povezana vest:  Nova hit serija na kanalu DIVA: MEDICINSKE SESTRE

U drugoj sezoni glume F. Mari Abraham, Dženifer Kulidž, Adam Dimarko, Beatris Grano, Megan Fahi, Džon Gris, Tom Holander, Sabrina Impaćatore, Majkl Imperioli, Teo Džejms, Obri Plaza, Hejli Lu Ričardson, Vil Šarp, Simona Tabasko i Leo Vudal. Autor, scenarista i reditelj serije je Majk Vajt, ujedno i izvršni producent uz Dejvida Bernarda i Marka Kamina.

Povezana vest:  Dating #NoFilter vraca se na kanal E! sa drugom sezonom