Nova striming platforma SkyShowtime biće pokrenuta 14. decembra u Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Srbiji i Sloveniji, i po prvi put donosi svoju vrhunsku ponudu ekskluzivne i legendarne zabave u domove centralne i istočne Evrope.

Dolazak na ova trižišta usledio je nakon dugo iščekivanog pokretanja SkyShowtime platforme koje je počelo u Danskoj, Finskoj, Norveškoj i Švedskoj, u septembru, a zatim Holandiji i Portugalu u oktobru.

Gledaoci u šest zemalja centralne i istočne Evrope imaće pristup ekskluzivnim televizijskim premijerama prvim prikazivanjima filmova iz Universal Pictures i Paramount Pictures studija, novim i ekskluzivnim serijma, sadržaju za decu i porodicu i velikom broju legendarnih naslova iz riznica kompanija Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios i Peacock – sve na jednom mestu. SkyShowtime će takođe imati lokalne originalne programe, dokumentarce i specijale sa tržišta.

Uz hiljade sati kvalitetne zabave za celu porodicu, SkyShowtime će biti mesto za veliki izbor najiščekivanijih serija i filmova na svetu. Pri lansiranju, lokalna publika će imati pristup raznovrsnom izboru serija i filmova u koje spadaju: 1883, 1923, A Friend Of The Family, Ambulance, American Gigolo, Blocco 181, Halo, Law & Order Season 21, Let the Right One In, Mayor Of Kingstown, Marry Me, Pitch Perfect: Bumper in Berlin, Sing 2, Star Trek: Strange New Worlds, Super Pumped: The Battle for Uber, The Calling, The Fear Index, The First Lady, The Hanging Sun, The Midwich Cuckoos, The Northman, The Offer, The Rising, Tulsa King, Vampire Academy i Yellowstone.

Povezana vest:  Originalna postava Tvin piksa traži povratak reditelja

Velika imena iz sveta serija dolaze na SkyShowtime platformu narednih meseci i neka od najočekivanijih su: Funny Woman, Ripley, Rabbit Hole, Three Women i A Town Called Malice.

Pored toga, na SkyShowtime platformi  će biti dostupni novi blokbaster filmovi iz Universal Pictures i Paramount Pictures studija, nakon njihovih prikazivanja u bioskopima i izdanjima za kućnu zabavu. Novi filmovi koji dolaze na SkyShowtime uključuju: Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion, Minions: The Rise of Gru, The Bad Guys i The Black Phone. Dodatni blokbasteri koji će biti dostupni na ovoj platformi su  Redeeming Love, Downton Abbey: A New Era i Belfast.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Ukućani sređivali utiske posle izbora, još se ne osećaju tenzije pred izbacivanje

Genralni direktor SkyShowtime Monti Sarhan (Monty Sarhan) izjavio je: „Izuzetno nam je drago što SkyShowtime platforma dolazi u centralnu i istočnu Evropu. Znamo da će naš  izuzetan program serija i filmova –  po neverovatnoj ceni – zainteresovati korisnike na ovim novim tržištima, baš kao i  korisnike u Nordijskim zemljama, Holandiji i Portugalu.  Veliko je zadovoljstvo videti uzbuđenje koje se stvara uoči dolaska SkyShowtime.”

Gabor Harsanli (Gabor Harsanyi), Generalni regionalni menadžer za centralnu i istočnu Evropu, SkyShowtime, izjavio je: „SkyShowtime platforma pruža izvanredan sadržaj. Ponosni smo da publici u centralnoj i istočnoj Evrope omogućimo novi i ekskluzivni pristup novim serijama i filmovima iz naših legendarnih i svetski renomiranih studija.  Uzbuđen sam što ova prvoklasna ponuda dolazi konačno u naš region.”

SkyShowtime će biti dostupan direktno korisnicima na adresi: www.skyshowtime.com i preko SkyShowtime aplikacije na Apple iOS, tvOS, Android uređajima, Android TV, Google TV i LG TV.

Povezana vest:  Ana Savić tumači Kristal u srpskoj „Dinastiji“, a sada je otkrila u kakvom je zapravo odnosu sa Marijom Karan van kamera!

U Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Srbiji i Sloveniji, SkyShowtime platforma će biti dostupna po ceni od 5,99 € mesečno. U Bugarskoj će usluga biti dostupna po ceni od 3,99 € mesečno.

SkyShowtime proširiće se u Albaniju, Češku Republiku, Mađarsku, Kosovu, Severnu Makedoniju, Poljsku, Rumuniju i Slovačku u februaru 2023.

Za sadržaj koji će biti dostupan na platformi pogledajte: https://youtu.be/j5HGgnUXLDM