milos_bojanic

DVOR 2011

Bojanić napustio Dvor, Boki iznerivao Bojanića

 

Početkom 34 dana nastavio se šou. Iako su mnogi u Srbiji mislili da će šou biti manje atraktivan jer je Firči izbačen sa Dvora to se ipak nije desilo, naime, Dvor je napusti, svojevoljno i Miloš Bojanić.

Naime, tokom večeri Boki 13 ušao je u sobu kralja i kraljice. Tokom rasprave Maja je uzela naočare od Bokija i udarala ga štiklom. Palo je dosta teških reči tokom rasprave a Bojanić je prvi put delovao iznervirano i „isteran iz koloseka“.

Povezana vest:  Džoan Rivers sahranjena u Njujorku

-J…. onaj ko te doveo – bile su reči Miloša Bojanića koji je, prvi se put od ulaska na Dvor totalno iznervirao i počeo da se pakuje da bi izašao sa Dvora.

-Zapamti koliko će ti trajati emisija – rekla je Maja Bokiju 13 aludirajući na emisiju na TV Pinku Arena 13.

Povezana vest:  Spremite grickalice, stiže nova doza zabave!

Usledila je nova prepirka ali sada između Bojanića i Dragane Tripić. Bojanić je rekao da je Dragana krala u inostranstvu a ni Dragana nije ostala duža pa je rekla Bojaniću da je pedofil i pitala ga je šta je radila u veceu gde nema kamera a ona ga je videl

-Pedofilu – rekla je kratko Dragana Tripić Bojaniću i tada je krenula prepirka između njih dvoje gde su se verbalno prepucavali njih dvoje.

Povezana vest:  Kanal Viasat History obeležava Međunarodni dan žena prikazivanjem dva nova dokumentarca

U sledećoj „sceni“, kada su Dragana i Boki 13 izuašli sa Dvora te sa Dejanom Milićevićem i ostalim seljanima „divanili“ kralj Bojanić je izašao sa Dvora i bez reči došao do vrata koje dele rijaliti od stvarnog sveta. Gurao je vrata Bojanić i uspeo da izađe sa Dvora. Seljani su odmah prokomentarisali, koji su bili na „terasi“ Dvora da je ovo prekršaj i automatsko izbacivanje iz rijaliti programa.