Nova serija Grease: Rise of The Pink Ladies, dolazi na platformu pravo iz Paramount Television Studios. Radnja mjuzikla odvija se četiri godine pre originalnog Grease; 1954. Pre nego što je zavladao rokenrol, pre nego što su T-Birds bili najpopularniji u školi, četvorica izopštena momka u školi kojima je svega dosta usuđuju se da se zabavljaju po sopstvenim pravilima, izazivajući atmofseru koja će zauvek promeniti srednju školu Rajdel.

Povezana vest:  Serija „PEVAČICA“ donosi priču o uspehu i intrigama

Pored Marise Davile kao Džejn i Čejen Izabel Vels kao Olivije, u glumačku ekipu spadaju Ari Notartomazo kao Sintija, Triša Fukuharu kao Nensi, Šenel Bejli kao Hejzel, Medison Tompson kao Suzan, Džonatan Nivs kao Riči, Džejson Šmit kao Badi, Maksvel Vašington-Kuper kao Voli i Džeki Hofman kao pomoćnik direktora Mekgi.

Serija je napisana i producirana od strane Anabel Ouks (Atypical, Transparent), koja je takođe i rediteljka serije. Marti Boven i Vik Godfri su izvršni producenti, Adam Fišbah je takođe izvršni producent, a Aletea Džons (Made For Love, Dollface,Evil) režirala je još dve epizode, a pored toga je ​​i izvršni producent. Koreografija je delo Džamala Simsa, koji je takođe režirao, a muzika je delo nominovanog za nagradu GRAMMY i izvršnog muzičkog producenta Džastina Trantea.

Povezana vest:  Druga sezona serije "Devedeset dana za venčanje" na kanalu TLC

Usluga SkyShowtime platforme je dostupna direktno preko aplikacije SkyShowtime na Apple iOS, tvOS, Android uređajima i preko veb lokacije: www.skyshowtime.com. Mesečna pretplata za SkyShowtime je 5,99e mesečno. SkyShowtime platforma je takođe dostupna preko sledećih partnera za distribuciju na Apple iOS, tvOS, Android uređajima, Android TV, Google TV i LG TV i preko veb sajta: www.skyshowtime.com

Povezana vest:  MTV World Stage: Shakira i Lady Gaga