Dok euforija oko serije „Zakopane tajne“ sve više raste, konačno je otkriven datum početka emitovanja naj najgledanijoj komercijalnoj televiziji.

Otkako je počelo snimanje nove serije Žarka Jokanovića, „Zakopane tajne“, ceo region zanima samo jedno: kada će serija početi sa emitovanjem? I čekanju je došao kraj! Serija „Zakopane tajne“ počeće sa emitovanjem 20. marta i to u prime time terminu: svakog radnog dana u 21 čas na najgledanijoj komercijalnoj televiziji Pink.

Već 29 godina TV Pink je na liderskoj poziciji među komericijalnim televizijama u Srbiji jer prati svetske trendove i potrebe gledalaca. Osluškujući potrebe milionskog auditorijuma i njihove želje, na televiziji Pink planirano je prikazivanje kvalitetnog igranog programa, a prvi u nizu velikih projekata je upravo serija „Zakopane tajne“.

Scenario serije „Zakopane tajne” potpisuje Žarko Jokanović, iskusni scenarista koji iza sebe ima neke od najgledanijih serija u Srbiji i regionu, a za režiju su zaduženi Vladimir Aleksić i Predrag Marković. Autori koji su osvojili gledaoce, fantastična glumačka podela, visokobudžetna scenografija i intrigantna priča – samo su neki od aduta serije „Zakopane tajne“, koju će publika širom regiona gledati od 20. marta u 21 čas na televiziji Pink.

Povezana vest:  Top 5 gostovanja poznatih ličnosti u seriji "Prijatelji"

Serija „Zakopane tajne“ je kombinacija TV novele i porodične serije, sa širokom lepezom živopisnih likova, koja u sebi spaja različite žanrove: od vrtloga ljubavi i strasti, izrazitih dramskih momenata, do krimi-zapleta, misterija i humora. Pored uzbudljive priče sa mnogo šokantnih obrta i iznenađenja, u ovoj seriji pratimo psihologiju likova, čiji se životi dramatično menjaju.

  • Život nema žanr, život objedinjuje sve žanrove, tako i ova serija sadrži i ono što je ljubavna priča, i ono što je drama, i ono što je komedija, i zabuna – zapravo sve ono što imamo u životu. Gledaoci će biti iznenađenji mnogim stvarima, i to je ono što je najlepše. Već u prvoj epizodi, koja će biti dupla, gledaocim će imati prilike da saznaju neke tajne porodice Lale Doder, misteriozne dizjanerke parfema i njenog muža Balše – rekao je proslavljeni scenarista Žarko Jokanović.
Povezana vest:  Drama oko Premier lige se ne stišava: Jedni pate, drugi slave! Žugić izdao saopštenje u kome sve otkriva!

U ovoj seriji koja predstavlja spoj TV novele i porodične serije igra čak 67 glumaca – od proslavljenih imena srpske i jugoslovenske kinematografije, poput Mire Banjac, pa sve do mladih glumaca koji su već osvojili publiku. Fantastičnu glumačku ekipu predvode Milica Milša i Danilo Čelebić, a pored njih gledaoci će videti i Danicu Ristovski, Miljana Prljetu, Biljanu Zaverlu, Marinu Ćosić, Nebojšu Savića, Stefana Radonjića, Stojana Đorđevića, Teodoru Tomašev, Galu Videnović, Rok Radišu, Snežanu Jeremić, Jovanu Radosavljević, Natašu Stanišić, Mateju Popovića, Vojislava Tomića, Srnu Lango, Danijelu Vranješ, Tanju Pavlović, Marka Jovičića i mnoge druge.

Povezana vest:  Premijera druge sezone serije „Kraljevi drveta“ na kanalu Viasat Explore

Ljubav, porodica, sudar sveta bogatih i sveta siromašnih, prijateljstva, izdaje, mućke, podmetanja, spletke, zavist, pohlepa, izneverena očekivanja, ogorčena borba za novac, moć i uticaj, težnje za pravim vrednostima, ali i elementi trilera, stare porodične tajne koje izlaze na videlo, misterije, uz obilje drame, ali i humora, sa izrazito koloritnim likovima – samo su delić onoga što serija „Zakopane tajne“ nudi, a gledaoci će moći da je gledaju od 20. marta, svakog radnog dana u 21 čas samo na televiziji Pink!

Foto: Jelena Simonović