SBB kompanija danas je pokrenula prodajnu akciju svih Total TV paketa za nove korisnike, koja će trajati do 30. aprila. Svi oni koji nemaju pristup SBB kablovskoj mreži, uz Total TV uslugu mogu bilo gde u Srbiji da prate TV kanale i najtraženiji sadržaj iz SBB ponude preko satelita.

Ukoliko još uvek niste Total TV korisnik, iskoristite akciju svih Total TV paketa – narednih 10 meseci po 499 dinara, uz ugovornu obavezu na 24 meseca. Novi korisnici Total TV Ekstra i Total TV Premium paketa dobijaju promotivno i Pink paket kanala za vreme trajanja ugovorne obaveze.

Povezana vest:  Zaljubljeni ili ne, predlog je da na dan ljubavi pogledate ove filmove

Ekskluzivno Total TV korisnici mogu da prate najtraženije sadržaje među kojima je i jedan od najgledanijih zabavnih formata na televiziji Nova – Survivor, ali i emisije poput Veče sa Ivanom Ivanovićem, 24 minuta sa Zoranom Kesićem, Utisak nedelje i druge. Najbolja evropska košarkaška takmičenja, Evroliga i Evrokup narednih pet sezona emituju se na Sport Klub kanalima koji su dostupni u okviru Total TV Extra paketa.

Povezana vest:  EKSKLUZIVNO ŽELJKO MITROVIĆ OTKRIVA: U Zadrugu ulazi i jedna BEBA!

Putem EON aplikacije, Total TV korisnicima je dostupan i Video klub koji sadrži preko 11.000 naslova u kojima možete da uživate na do tri uređaja – mobilnom telefonu, tabletu i računaru.

Svi novi korisnici uz ovu akciju dobijaju i besplatnu instalaciju, kao i servisiranje opreme u toku ugovorne obaveze.