SkyShowtime danas je objavio uvođenje novog Standardnog paketa sa reklamama, a postojeći paket će uskoro biti preimenovan u Standardni Plus. Standardni paket sa reklamama obuhvataće oglase, dok Standardni Plus ostaje bez reklama. Standardni paket sa reklamama biće dostupan od 23. aprila.

Uz Standardni paket sa reklamama zabava za celu porodicu postaje još pristupačnija. Standardni paket sa reklamama obuhvata sve blokbastere, nove i ekskluzivne serije i originalne programe na SkyShowtime platformi i to po neverovatnoj ceni.

Novi Standardni paket sa reklamama uvešće se na sva SkyShowtime tržišta u preko 20 zemalja, uključujući Albaniju, Andoru, Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Hrvatsku, Češku Republiku, Dansku, Finsku, Mađarsku, teritoriju Kosova, Crnu Goru, Severnu Makedoniju, Norvešku, Holandiju, Poljsku, Portugal, Rumuniju, Srbiju, Slovačku, Sloveniju, Španiju i Švedsku.

Povezana vest:  FARMA 3. SEZONA, Stefan novi gazda

Ovo čini SkyShowtime prvom velikom striming platformom koja je pokrenula paket podržan reklamama na svim svojim tržištima.

SkyShowtime CEO Monti Sarhan je rekao: „SkyShowtime je oduvek bio posvećen tome da pruži odličnu zabavu po pristupačnoj ceni. Nastavljamo da pružamo najbolje holivudske i lokalne sadržaje korisnicima na našim tržištima. A uvođenjem novog paketa podržanog reklamama, SkyShowtime nastavlja sa povoljnostima za svoje korisnike – zabava za celu porodicu po pristupačnijim cenama. Naš Standardni paket sa reklamama sadrži iste blokbastere kao i Standardni Plus paket, samo po povoljnijoj ceni. Veoma se radujemo što možemo da pružimo našim korisnicima na svim tržištima dodatni izbor, po neverovatnim cenama.”

SkyShowtime je mesto na kome se mogu gledati premijere blokbastera kao i najnovija filmska ostvarenja iz produkcijskih kuća Paramount Pictures i Universal Pictures. Upravo zato i jesmo na dobrom putu da imamo još više velikih hitova. Neki od predstojećih blokbastera: Asteroid City od Vesa Andersona, Mission: Impossible – Dead Reckoning, dobitnik Zlatnog globusa Oppenheimer, PAW Patrol: The Mighty Movie i Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem.

Povezana vest:  Premijera treće sezone HBO Europe serije "Čopor"

SkyShowtime lista novih, ekskluzivnih i originalnih naslova, koji će moći da se strimuju u 2024. godini, obuhvata: A Gentleman in Moscow, Apples Never Fall, Bargain, HALO (S2), Knuckles, Lawmen: Bass Reeves, Mary & George, Sexy Beast, Star Trek: Discovery (S1-5), Ted, The Curse, The Family Stallone (S2), The Tattooist of Auschwitz i Veronika.

SkyShowtime nastavlja da ulaže u ponudu lokalnih naslova. U 2024. godini, korisnici u Danskoj, Finskoj, Holandiji, Norveškoj, Poljskoj, Španiji, Švedskoj i Rumuniji imaće pristup još većem izboru lokalnih serija i filmova.

Povezana vest:  Romantičan vikend sa voljenom osobom? Imamo predlog!  

Uz hiljade sati kvalitetne zabave za celu porodicu, pretplatnici SkyShowtime platforme imaju pristup novim i ekskluzivnim serijama, originalnim sadržajima, nagrađivanim filmovima, sadržaju za decu i porodicu i legendarnim i nezaobilaznim naslovima i boks setovima kompanija Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios i Peacock – celokupno strimovanje je na jednom mestu.

SkyShowtime Standardni paket sa reklamama (4,99 EUR mesečno) i Standardni Plus paket (7,99 EUR mesečno) biće direktno dostupni korisnicima putem SkyShowtime aplikacije preko Apple iOS-a, tvOS-a, Android uređaja, Android TV-a, Google Chromecast-a, LG TV-a, Samsunga i putem veb-sajta – počevši od 23. aprila.

Foto: SKY UK i SkyShowtime promo