SBB kompanija od danas je svima u Srbiji omogućila gledanje svih epizoda nove serije „Aleksandar od Jugoslavije“odjednom.

Da, da dobro ste pročitali – u Video klubu već danas možete da pogledate celu sezonu nove serije „Aleksandar od Jugoslavije“, reditelja i scenariste Zdravka Šotre. Svih 15 epizoda odjednom, bez prekidanja, čekanja i reklama, možete da gledate u posebnom katalogu „Aleksandar od Jugoslavije“.

Ova istorijska drama rađena po romanu Vuka Draškovića govori o životu, vladavini i istorijskoj ulozi Aleksandra I Karađorđevića. Radnja serije obuhvata period od stvaranja Kraljevine SHS 1918. godine koja je 1929. postala Kraljevina Jugoslavija, pa do 1934. godine i ubistva Aleksandra u Marselju. Kralja tumači Ljubomir Bulajić, kraljicu Mariju Tamara Aleksić, a vrhunsku glumačku ekipu čine i Irfan Mensur, Petar Strugar, Branislav Lečić, Žarko Laušević, Voja Brajović, Nikola Kojo, Anica Dobra i mnogi drugi.

Povezana vest:  PRVI GLAS SRBIJE 2012, Superfinale samo što nije!

Kako da bindžujete celu seriju?

Uslugu možete da aktivirate za 990 dinara preko MojSBB portala, u SBB prodajnom mestu ili pozivom Kontakt centra na 19900. Ukoliko koristite neki od EON TV paketa van SBB mreže kao prepaid korisnik, možete da aktivirate uslugu bindžovanja isključivo preko MojSBB portala.

Cela sezona serije dostupna je za gledanje 30 dana od trenutka aktiviranja usluge.

Povezana vest:  Premijera na kanalu Animal Planet: Netaknuta ostrva

Za sve koji vole da gledaju serije na tradicionalniji način, od 15. marta svakog ponedeljka u 21 čas na kanalu Nova S emitovaće se po jedna epizoda. Pretpremijera nove epizode svakog petka od 12. marta biće postavljena u Nova S Play katalogu u Video klubu u 20 časova, kao i na portalu nova.rs u 12 časova.

Smestite se udobno i pokrenite bindž svih epizoda serije „Aleksandar od Jugoslavije“ – zato što ovaj televizijski spektakl ne smete da propustite!

Povezana vest:  Specijalno novogodišnje izdanje najpopularnijeg dejting šou programa Izvedi me 02.januara