djus

DVOR 2011

Đus dvostruki pobednik na Dvoru

 

Posle 54 dana pobednik prvog rijaliti šoa Dvor očekuje se oko 23 časa a u super – super finalu nalaze se Đus i Danijel. Voljom glasova publike bolji od dvojice pevača bio je Ivan Ivanović – Đus sa 59,69 posto glasova.

Prvi super finalista sa najmanje glasova bila je Nina. U 21,15 na redu je bilo da sa Dvora izađe drugi superfinalista a to je bila Bebi Dol. U preseku glasova do 22,00 časa sa Dvora je izašao Nemanja Nikolić. Četvrti superfinalista koji je izašao u 22,30 bila je Lepa Lukić – Kraljica narodne muzike.

Povezana vest:  Počinje FEDIS – 12. međunarodni Festival drama i serija

Na početku velikog finala, od 20,00 časova, kao i na početku rijalitija, pre skoro dva meseca, Krunski savet je organizovao vatromet a Dvor su prvo napustili četvoro “ubačenih” Ćemo, Vanesa, Deni i Urška.

U 20,30 prvi koji je napustio Dvor bila je Nina (6,9) a sledeća je ispala Bebi Dol (8,1). Kao treći superfinalista izašao je Nemanja pevač Zvezda Granda (11,44). Četvrti izbačeni, voljom sms glasova bila je Lepa Lukić.

Povezana vest:  Premijera četvrte sezone serije "Sluškinjina priča" 29. aprila

U studiju su pobednika i finaliste sačekali učesnici Dvora, oni koji su izbačeni tokom manje od dva meseca igre.

Nagradu od 10.000 evra dobio je Đus. Naime, superfinalisti su ukupno imali – Nina nije imala dukata isto kao i Bebi Dol i Nemanja. Lepa Lukić je sačuvala 189 dukata, dok je Đus inkasirao “kao” 43 a kasnije je prijavio 344 dok je Danijel sačuvao jedan dukat.

Povezana vest:  Romantičan vikend sa voljenom osobom? Imamo predlog!