jelena_jokic

Na Prvoj TV počeo šou Srpski top model by Ivana Stanković, iz šoua prva ispala Jelena Jokić

Večeras (sreda 16. mart u 22h) na Prvoj srpskoj televiziji počeo je SRPSKI TOP MODEL by IVANA STANKOVIĆ.

Modni šou, prvi takve vrste u Srbiji, ispuniće san jednoj od 15 devojaka koje su izabrane da učestvuju u ovom takmičenju, pod budnim okom članova žirija: manekenke Ivane Stanković (predsednica žirija i voditeljka šoua), fotografa Miše Obradovića i modnog stručnjaka Nenada Radujevića.

Petnaest finalistkinja izabrano je na polufinalnom kastingu u hotelu Kontinetal. Ali ulazak u Srpski top model nije bio toliko jednostavan. Prvo je 30 devojaka dobilo tu šansu uz zadatak da izaberu dobitnu odevnu kombinaciju, a ovih 15 je uspelo u tome: Tamara Vidić, Dejana Živković, Ana Minkić, Katarina Kojadinović, Neda Preštor, Neda Stojanović, Kristina Marković, Anamari Ćulafić, Marina Žikić, Bojana Banjac, Tijana Bajin, Milica Đorđević, Jelena Petrović, Milica Paravina i Jelena Jokić.

Povezana vest:  OD PONEDELJKA 29. 8 - nove epizode, ZABRANJENO VOĆE (19:20h) I KAD LIŠĆE PADA (20:00h)

Finalistkinje su počele da žive zajedno, neke u vili, druge u hostelu, ali vremana za uživanje i odmor nije bilo. Već u prvoj nedelji zahtevni modni zadaci su stavljeni pred njih, a najlošije se snašla Jelena Jokić koja je prva napustila takmičenje.

– Razočarana sam i to mnogo što sam tako rano ispala iz takmičenja, jer to zaista nisam očekivala. Sigurna sam da imam potencijala za bavljenje tim poslom, a tri dana koliko sam bila u šouu je nedovoljno da bi me upoznali i videli moje kvalitete. Žiri mi je zamerio to što se nisam dovoljno trudila, i moram da priznam da su bili u pravu. Imala sam zdravstevnih problema, to sam krila, nisam im rekla, nisam se opustila dovoljno, i sve je to rezultiralo eliminacijom. Da mogu vratiti vreme sve bih drugačije uradila.

Povezana vest:  FARMA 3. SEZONA, Novi duelisti Peja i Sanja

Ali, idem dalje, ostajem pri želji da se bavim manekenstvom i imam podršku i od Ivane Stanković i od Neše Radujevića. Devojkama koje se dalje takmiče želim uspeh, gledaću Srpski top model sa zadovoljstvom i navijati za svoje favorite.

Sledeća epizoda Srpskog top modela na programu je u sredu 23. marta u 22h.