tamara_3_april

VELIKI BRAT 2011

Dan posle incidenta

Kao i obično Duško se prvi probudio, zatim je Veliki Brat probudio i ostatale ukućane.

Posle obavljenih jutarnjih rituala ukućani su se okupili u dnevnoj sobi, kako bi im Veliki Brat saopštio uspešnost dnevnih zadataka “Idu dani” i „Na eks suni vatru duni“. Ukućani su sa uspehom obavili oba zadatka i samim tim osvojili luksuzni budžet.

Ukućani otpada su zahvaljujući Horvatu, Dušku, Nirmalu, Soraji i Dragani koji su pomagali Radiši u nedeljnom zadatku “Kuća trećeg doba”, takođe osvojili luksuzni budžet. Veliki Brat se ne bi zvao tako, da opet nije otežao situaciju. Novac koji su ukućani otpada osvojili vešto je skriven među gomilom starih kompijutera i bele tehnike. Tamara i Nikola su prvi krenuli u potragu, kasnije su im se i ostali ukućani pridružili. Bojana se našalila da ne bi ni nju našli kada bi se sakrila na otpadu, i da će morati dosta da se potrude da pronađu svoju nagradu.

Dok ukućani na otpadu pokušavaju da odgonetnu gde je skriveni novac, Soraja, Nirmal, Džordž, Ema i Nemeš su već sastavili Tempo šoping listu.

dragana_horvat_nemesDragana se nije mešala pa je iskoristila trenutak da sama pliva u bazenu, dok je Duško rešio da se dobro najede. Nisu dolazili u sukobe oko liste, jer je ovonedeljni budžet i više nego dovoljan za ovih osmoro ukućana. Soraja je bila brza u sastavljanju, pa je i vodila glavnu reč. Džordž je po prvi put zadovoljan sastavom koji se nalazi na tabli i pohvalio je Soraju kao eksperta. Emi i Soraji je još namirnica palo na pamet, ali listu su već uveliko predali Velikom Bratu. Neko vreme nakon toga Soraja se požalila Džordžu kako joj se ne sviđa atmosfera u kući, pa se Džordž izjasnio da mu nedostaje njegova „ćera“ Mila.

Povezana vest:  Dejan Cukić i „Dža ili bu" gosti emisije Jelen Top 10

Bojana je okupila ukućane otpada kako bi i oni sastavili šoping listu za ovu nedelju. I na otpadu je vreme za šoping. Slavica je akcenat stavila na hranu i samim tim je ušla u raspravu sa ljubiteljima duvanskog dima. Zajedno sa Slavicom, Bojana, Marijana, Lesteri i Mila su vodili glavnu reč oko sastvljanja liste. Nikola se složio sa ostalima jer je smatrao da se ženski deo ukućana bolje razume oko namernica.

Povezana vest:  Premijera na kanalu Animal planet: Policija za životinje Hjuston

Duško je zamerio Velikom Bratu što mu nije ispunio obećanje. Pre par nedelja zamolio ga je za makaze kako bi se ošišao, i neće praviti problem oko izbora frizera.

Horvat je u spavaćoj sobi peglao kosu Dragani, koja je ipak želela da to uradi Soraja. Međutim Soraja je odbila Draganinu molbu, zatim napustila spavaću sobu. Kako bi Draganina kosa do kraja bila ispeglana, Ema je uzela presu i završila posao oko peglanja. Soraja je nastavila da se zabavlja u kuhinji sa Duškom, Nirmalom i Horvatom. Duška je nazvala šlihtarom Velikog Brata i po ko zna koji put molila Brata da joj pošalje devojke sa kojima će moći da se zabavlja i da peva. Nirmal je je naljuto Soraju izjavom da želi da se razdvoji od Soraje. Ona smatra da se Nirmal uobrazio od kada su prešli sa otpada.

Na otpadu je manje-više napeta zbog jučerašenjeg incidenta i večerašnjeg izbacivanja.

Ali su sada svi zaokupljeni doterivanje. Nemeš u dvorištu savetuje Džordža kako da se hrani da bi smršao.

Soraja priča sa Džordžom i kaže da će poludeti ako ostanu u ovakvoj grupi, niko neće da se igra, da se zeza, nema normalne devojke. Nabrajaju da su tamo Lester, on stalno pravi neke gluposti, Slavica stalno priča, Mila peva.

Povezana vest:  Moli Parker u seriji Firma

Duško kaže Horvatu da bi išao na večeru da nije Sare. Njih dvojica tu ćaskaju, a pominju i večerašnju Sorajinu luksuznu večeru sa Nirmalom. Duško je rekao ranije Nirmalu da je lud ako vodi Soraju na tu večeru. On će kad pobedi da izabere Tamaru. On i dalje insistira da ga neko ošiša. Nervira ga kosa na glavi i često se šiša, mada ne kao Džordž do glave, nego malo kraće od ovog sad. Misli da će biti razdvojeni dok ih ne ostane 12, a onda će ih spojiti u ovoj kući. On smatra da to neće dočekati, ali je doživeo da je bio ovde, sve je video, još kad bi ga požvala Lea Kiš i da gost bude Sneki, išao bi kući pevajuci. Pita Emu da li bi volela da živi stalno u ovakvom luksuzu. Ona smatra da pare kvare ljude. Džordž ubeđuje Draganu da mu pere leđa.