pilerovi

Ja imam talenat od 17. aprila na RTS-u

 

Nova sezona serijala „Ja imam talenat“ u kome se pojedinci i grupe sa raznim veštinama takmiče za glavnu nagradu od 100.000 evra, kreće od nedelje 17. aprila (21.00) na Prvom programu Radio-televizije Srbije (RTS).

RTS je danas saopštio da je od 4.000 prijavljenih na kastingu 400 učestvovalo na audicijama letos snimanim u beogradskom Pozorištu na Terazijama, među kojma su bili „baka koja igra sirtaki, fakir na ekserima i čovek koji zna napamet kalendar od 1978. godine do danas“.

Povezana vest:  Premijera na kanalu TLC: SAVRŠEN STIL – MODNI IZAZOV

Kako se navodi, samo je 100 takmičara dobilo pozitivnu ocenu sva tri člana žirija, glumice Danice Maksimović, pijaniste Ivana Tasovca i pop autora Aleksandra Milića, što im je omogućilo ulazak u polufinale među 40 odabranih učesnika šoua „Ja imam talenat“.

-Pet devedesetominutnih (polufinalnih) emisija uživo biće na programu subotom i nedeljom od 11. do 25. juna, dok će veliko finale u kojem će biti proglašen pobednik serijala biti na programu RTS-a 26. juna – kaže se u saopštenju.

Povezana vest:  RTS obnavlja proizvodnju filmova

Voditelji nedeljnog izdanja „Ja imam talenat“ ostaju Ivana Bajić i Vlada Aleksić. Novina ovogodišnjeg serijala producentskih kuća „MBK prodakšn“ (Production) i „Adrenalina“ su dnevne emisije nazvane „I ja imam talenat“ u kojima će od ponedeljka do petka „gledaoci moći da zavire iza kulisa onoga što će biti prikazano nedeljom, u centralnim emisijama“.

-Svakog radnog dana od 14.30 Una Senić predstavljaće lične priče učesnika koje su ih opredelile za učestvovanje u takmičenju, a otkrivaće se i najzanimljiviji detalji sa snimanja audicije – navode producenti.

Povezana vest:  FARMA 3. SEZONA, Nominovanu za izbacivanje Ekrem, Irena, Limen i Bane

Pobednici prvog izdanja serijala „Ja imam talenat“ krajem 2009. godine bili su ulični svirači braća i sestra Danijel, Darko i Sandra Piler iz Beograda.