pink

Kreću Pinkovi Autostoperi

 

Televizija Pink najavila je danas da će od 17. aprila (18.30) početi da emituje svake nedelje novu takmičarsku emisiju „Autostoperi“, produkcijske kuće „Top manifest“. Kako je najavljeno, par bivših učesnika rijalitija, Ena Popov iz „Velikog brata“ i Andrej Maričić iz „VIP Survajvera“, vodiće emisiju koja će favorizovati „prave vrednosti, a pre svega kvalitetne ljude i neobična, često nedovoljno otkrivena mesta naše domovine“.

Povezana vest:  Kristijan Slejter u pilot epizodi komične serije

-Dva takmičara treba da pređu 100 kilometara ‘stopom’ kako bi stigli na neko kulturno, istorijsko ili po nečemu drugom interesantno mesto u Srbiji. Nemaju prava nikome ništa da plate, oduzimaju im se svi komunikacioni uređaji, pre svih mobilni, i nemaju pravo nikog da pozovu u pomoć – saopštio je Pink.

Autor emisije Darko Popović kaže da će takmičari „Autostopera“ biti naizmenično poznate ličnosti i obični građani, a pri njihovom izboru gleda se da budu „izuzetno zanimljivi ljudi sa pozitivnim načinom razmišljanja, jer je u pitanju porodični zabavni program“.

Povezana vest:  Prljavi novac - premijera na kanalu Discovery 1.februara

Pink je najavio da će „Autostopere“ emitovati u Srbiji, Bosni I Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji i preko satelita, dok je u pripremi verzija za Sloveniju, sa slovenačkim voditeljskim parom.