heroine_2

VELIKI BRAT 2011

Burno u kući VB: Marijana molila stanarke da oslobode Nemeša, a Nemeš sve više pokazuje svoju mračnu stranu

Devojke su sinoć nakon Tamarinog izlaska bile u dnevnoj sobi, čekajući Antoniju.  Njoj je Veliki Brat rekao da se sada zove Diva Antonijela, njena super moć je hrana koja ubija, a skriveno oružje kečap i senf. Nakon što je izašla ukućanke su je odmah upitale šta je, pa im je Antonija objašnjavala svoju ulogu i super moći. Ostale devojke komentarisale su svoje kostime. Bojana je mislila da podseća na budalu, a Antonija na divu, Soraja je predviđala da će još neko ući u kuću, a onda su prepričavali Antoniji koliko su izgubili novca zbog kazni do sada, kako su čistile po kući posle žurke. Marijana  je priznala Soraji da ju je htela tresnuti na zadnjoj sednici EU, zbog načina na koji se ponašala prema Nirmalu i Nemešu.  Soraja im je onda ispričala pozadinu cele situacije, odnosno da je Nirmal iznervirao kada je dobio da uvežbava Nemešovu pesmu, da je izašao plačući i šutirajući gajbe po otpadu, da je pričao kako je to favorizovanje ,  što je naišlo na čuđenje kod Bojane.

Vidovita Soraja?

Ema je od sada Super dinamitna Ema, njena super moć je da je brza kao raketa, a skriveno oružje ključomobil. Ema je, zatim, dobila uputstvo od Velikog Brata. Zatim je svim ukućankama pročitala da će u sledeća tri dana svojim super moćima da se bore za svoje muškarce protiv Žene Lavice. Svaki put kad se u kući oglasi Lavica, sve heroinke imaju 2 minuta da se obuku u kostime, okupe u dnevnoj sobi i stanu u svoje super herojske poze. Kada su saslušale zadatak, Marijana je odmah predložila da spavaju obučene, za svaki slučaj, a onda su sve zajedno izašle u dvorište da puše. Tek što su izašle, oglasila se lavica, pa su sve heroine odmah potrčale u dnevnu sobu i zauzele pozu. Nakon što su uspešno odradile prvu proveru, vratile su se u dvorište i nastavile da puše. Nakon toga su počele sa pripremama za spavanje. Antonija je prvo odabrala krevet, ali kad je čula da tu spava Radiša, promenila je mišljenje i odlučila da ipak spava sa Bojanom. Devojke su onda malo pričale o svojim kostimima, kako da se obuku tokom noći, ako ih pozove Žena Lavica, a Soraja je utvrdila kako nju niko nije slušao, jer već tri dana sanja da će ući tri nova ukućana, a Marijana se priključila sa pričom kako je i Nemeš sanjao razdvajanje.

Povezana vest:  Hju Lori: Emitovanje serije Dr. House ne prestaje zbog mene!

Hori odleđen

Prva koja će probiti led i pokušati da spase jednog od muškaraca je Soraja.Njen zadatak je da ledenom muškarcu skine bokserice i dostavi ih Ženi Lavici. Nju ne zanima kako će ona to da izvede ali ima devedeset minuta da to uradi, ako želi da spase svog muškarca. Čim je dobila zadatak Soraja je istrčala napolje, gde je čekao ledeni muškarac. Užela je fen koji je uperila u statuu, dok je ona velikom turpijom udarala po ledu što je jače mogla. Ostale heroine su bile pored nje i pružale joj podršku. Soraje se trudila da bude što brža, što se na kraju ispostavilo dovoljno, jer je uspela da skine bokserice ledenom muškarcu za zadato vreme. Muškarca kog je izabrala da spase je Horvat. Kada je pitala ukućanke da li se slažu, Marijana je rekla “Ne,a li to je bio tvoj izbor”. Soraja joj je odgovorila da je tražila nekoga ko je ok sa svima i pitala je koga bi ona izabrala, na šta je ona rekla “Glupo pitanje”. Dakle, Marijani i nije baš pravo što se vraća Hori, jer joj Nemeš očigledno već nedostaje.

Jazbina Žene Lavice

U jazbini su možda već počele male čarke. Vladimir kaže da će nogama buditi Brendona, pošto je legao pre svih, šaljivo, ali je ipak bilo malo neprijatno.

Dok je Brendon nije bio tu Nemeš predloži da ga isćebaju, NIrmal komentariše da gazi obuven po dušecima, a Vladimir kaže da su se posvađali u tri minuta kad su se sreli. Vladimir u busu kaže da Brendon ima finu facu i da misli da je ok, ali da pravi budalu od sebe. Brendon smatra da će mu teško pasti spavanje u jazbini lavice, nikad nije spavao u vreći, zagušljivo mu je i prljavo. Ali ovo je egzibicija i prihvata preživljavanje, interesantno mu je , u dobroj je formi. U busu Nirmal komentariše kako Nemeš snima Brendona, a Vladimir kaže da je to možda samo prvi utisak. U autobusu Brendon ničim izazavan počne da skače po dušecima na podu, i da ponavlja tu radnju. Nikola pita Brendona kako mu se čini Vladimir. Brendon kaže da nisu komunicirali, NIkola pita što, Brendon mu kaže da ga iskulira sa pitanjima , jer je umoran.

Kako Hori vidi nove ukućane

Horvat se vratio. Ukućanke su ga sa oduševljenjem dočekale, izgrlile ga i izljubile. Hori im prepričava svoje doživljaje iz jazbine i komentariše nove ukućane.

Nakon par minuta po njegovom povratku oglasila se lavice. Heroine su stale u svoje poze. Hori ih je posmatrao i komentarisao kako mu se baš sviđaju kostimi. Nakon toga nastavila se priča o jazbini i novom zadatku. Prepričavale su mu kako je Soraja razbijala led da bi ga spasila, a Hori im je pričao kako su oni mislili da će to izgledati. Hori je prokomentarisao da će biti vrlo interesantno kad se opet spoje. Pričao im je kako je Brendon vršio nuždu u pušionici, i kako je gazio po krevetima. Takođe mu je zasmetalo što priča isključivo na engleskom. Za Vladu je rekao kako je komunikativan i deluje ok, ali ga nervira  što je izjavio da zna sve o svakome, više nego oni sami. Soraja se nadovezala na to i rekla da je Vlada ok lik, pošto ga zna od ranije, ali da voli da provocira druge.

Povezana vest:  “TIŠINA, SNIMA SE: MRAČNA STRANA DEČJE TELEVIZIJE” na ID kanalu i HBO Max-u

Vratite mi Nemeša!

Veliki Brat ne prestaje sa iznenađenjima. Nakon što su se u kuću uselila tri nova ukućanina, on je odlučio da opet podigne atmosferu u kući. Danas je Soraja imala zadatak da oslobodi jednog ukućanina, ona se na sve načine potrudila da otopi ledenog muškarca. Iako je u jednom trenutku poželela da odustane, jer joj je bilo preteško, ipak je uspela.

Marijani se nije svideo Sorajin izbor, da oslobodi Horvata. Ona je u razgovoru sa Bojanom, rekla da nije mogla to da prećuti. Misli da čovek, u ovom slučaju Horvat, ne može da bude dobar sa svima i da ima sto najboljih prijatelja. Ne voli takve ljude ni napolju, na šta je Bojana izjavila da Nikolu nikada ne bi spasila. Obe su konstatovale da im se zadatak uopšte ne dopada i da je svaki put sve teže i teže. Super heroine imaju još dosta posla oko spašavanja svojih muških ukućana, a koji će naredni ukućanin biti spašen videćemo. Marijana je samo zamolila Emu i Antoiju da ukoliko one budu sledeće da spasu Nemeša, na šta su one odmah pristale.

Zamršeni konci

Dolaskom novih ukućana, došlo je i do prvih razmirica i neslaganja. Pošto su stari ukućani navikli uglavnom, da sve rešavaju na miram način, Brendon im je promenio svakodnevicu.

Prvi dan u kući Velikog Brata novih ukućana, protekao je veoma burno. Nismo očekivali da će već danas doći do prvih rasprava i to kod muškog dela ukućana. Vladimiru ne prija jazbina i zbog toga se prilično loše oseća. Odlično se uklpio u novo okruženje, ali ne i Brendon. On je već uspeo da se posvađa. Pošto je gazio po Duškovom dušeku i sa nepostovanjem mu se obratio, Nemeš se pobunio da takvo ponašanje nije pristojno. Brendona nije zanimalo njegovo mišljenje i nastavio da se ponaša onako kako on želi. Nemeševu agresivnost ostali muški ukućani smatraju kao posledicu novog okruženja i uslova.

Povezana vest:  Premijera na kanalu TLC: Soul fud porodica

Diva Antonijela pobedila ženu lavicu

Žena lavica je veoma opasna i svoje muškarce čuva kao blago. Heroine kako bi oslobodile svoje muškarce moraće svim silama da se bore protiv nje.

Diva Antonijela sa njenim super moćima, hranom koja ubija i skrivenim oružjem kečapom i senfom, uspela je da oslobodi još jednog muškarca iz kandži žene lavice. Ona se borila pravljenjem hot dogova koji će biti dostavljeni okrutnoj lavici. Diva nije imala mogućnosti da bira između svih muškaraca. Njen izbor bio je sveden na samo dva muškarca i to na nove ukućane koji se nalaze u jazbini. Diva je dugo razmišljala i na kraju se odlučila da Brendon bude taj koji će biti konačno slobodan. On će biti njen rob i u narednom periodu će morati da je služi i ispunjava njene želje. Smatrala je da će se ukućanke buniti, ali isto tako misli da će Brendon prodrmati heroine. Ona je malo više mislila na muškarce koji se nalaze u jazbini. Odlaskom Brendona iz jazbine, konstatuje da će se zarobljeni na kratko odmoriti od njega. Heroine su bile zapanjene ali su se na kraju pomirile sa Antonijinom odlukom. Marijani je bilo najteže jer i ovoga puta Nemeš nije oslobođen.

Igra ili rat?

Razdvojenost jednima teško pada, dok drugi to veoma dobro podnose. Dolazak novih je svakako tema dana starih ukućana, koji na različite načine novonastalu situaciju gledaju i komentarišu.

Emi prija odsustvo muškaraca. Misli da će „poludeti“ po njihovom povratku, a posebno se nije radovala Brendonu. Iako je njega najmanje priželjkivala on im se posle Horvata, drugi pridružio heroinama. Smatra da je za njega Nemeš „bubica“. Soraja se složila sa Eminim mišljenjem za Nemeša i dodala da je dobro što je u kuću ušao neko kao što je Brendon. Ema je odlučila da od sada igra „prljavo“. Soraja misli da Ema nije dovoljno intrigantna da bi igrala takvu igru.Kao što Ema ima dilemu, tako ni Bojana ne zna kako da se postavi prema novim ukućanima. Dvoumi se da li prema njima treba da bude hladna ili da svoje stavove donese odmah. Ona smatra ih Antonia čudno gleda kao i to, da je previše suzdržana.

U jazbini je slično stanje. Vladimira su neki okarakterisali kao komunikativnog, dok je Brendon za sada čudan, iritantan i napadan.