shoplista_63_dan

VELIKI BRAT 2011

Sastavljanje šoping liste i brige oko izbacivanja obeležili prvi deo 63 dana u kući

Ukućani su u kuhinji, ručaju, Bojana, Antonija, Sara i Radašin pričaju o Brendonu. Dolazi Brendon koji pita Antoniju šta ima protiv njega. Antonija ga iskritikuje i oni se žučno posvadjaju.On odlazi od stola, uz komentar: „Potpuno si nebitna“. Marijana i Nemeš ga posmatraju u dvorištu. Takođe u dvorištu se nalazi Vladimir, Nikola, Lester i Brendon koji opet izaziva i nervira Saru i Antoniju posmatrajući ih u sobi i imitirajući obe . Vlada,Nikola i Lester komentarišu Brendovo ponašanje. Lester ga upita zašto se tako ponaša ako već misli da je faca , Brendon se trudi da mu objani kako je sve ovo igra i svi se igraju pa i on i u toj igri nema razloga da ne bude faca. Brendon i Antonija se ponovo ispred pušionice zakače oko toga ko je na redu i Nemeš uspeva da smiri situaciju. Kavaljer propušta Antoniju pa ona ide prva na puš pauzu. Svi ukućani veče provode tako što slabo komuniciraju  međusobno što zbog umora, sto zbog sukoba. Soraja fenira Antoniju, Lester šiša Brendona, pa Nirmala.

Povezana vest:  Victor Cruz se pridružuje E! emisiji Pop of the Morning kao jedan od voditelja!

Ko li će večeras napustiti kuću?

Naši ukućani su jako napeti zbog večerašnjog izbacivanja. Veliki Brat poziva u ispovedaonicu Lestera, Nikolu, Soraju i ljuti se na njih jer su najduže spavali. Na pitanje šta očekuju od večerašnjeg izbacivanja Nikola odgovara da ne želi da bilo ko izađe iz kuće dok se Soraja ne slaže sa njim i kaže da je najbolje izbaciti Nirmala, mada nije dobra ni sa jednim od nominovanih ali ipak bi najviše volela da izbace Nirmala. Ubrzo potom Veliki Brat poziva i Nirmala u ispovedaonicu, ali on uopšte ne razmišlja o izbacivanju i nominacijijama. Radašin se nada da će ga publika spasiti večeras i misli da će publika izglasati Nirmala jer je „suviše miran i ne zanimljiv“. Pošto su ukućani uspešno obavili nedeljni zadatak – Mjuzikl, dobili su od Velikog Brata luksuzan budžet koji zajedničkim snagama sastavljaju.

Povezana vest:  Miris kiše na Balkanu od 10. decembra na RTS-u

Svi na okupu

Prelep i sunčan dan ukućani su iskoristili za sunčanje i brčkanje u bazenu. Veliki Brat ih je zamolio da srede kuću i nastupilo je veliko čišćenje dvorišta i kuće. Svi sređuju kuću samo Vlada ne želi da učestvuje u tome i kaže da mu nije dan za sređivanje kuće. Vladimir je na razgovoru u ispovedaonici i priča sa Velikim Bratom o izbacivanju, samouvereno kaže da on neće večeras izaći jer misli da ga napolju narod voli jer je jedini iskren i pravedan, dok drugi ukućani sede u dnevnoj sobi i gledaju predstavu, Vlada ne želi da im se pridruži i kaže da mu je bolje da sedi u ispovedaonici i ćaska sa Velikim Bratom. Ubrzo shvata da je bolje da bude sa svojim jedinim stanarima i da zajedno uživaju komentarisajući scene iz predstave. Po završetku predstave ukućani čestitaju jedni drugima na odlično obavljenom zadatku.

Povezana vest:  Nina Dobrev: Dogodiće se nešto strašno što će uticati na sudbine Damona, Elene i Stefana