nikola_lasica

VELIKI BRAT 2011

Nikola doneo ukućanima luksuzni budžet

Nikola je u toku nedeljnog zadatka dobio i jedan tajni zadatak. U slučaju uspha tajnog zadatka, on će obezbediti luksuzni budžet.

Nikola je lasica prerušena u dobru koku. Lasice kradu i uništavaju jaja, tako da je njegov zadatak da se postara da tri jaja budu uništena u sledećih dvadeset četri časa. On je siguran da će rešiti ovaj zadatak, što mu za sada ne ide loše.

Naima, Nikola se već postarao da neka jaja nestanu „sasvim slučajno“. Dok je žonglirao sa jajima u dnevnoj sobi, njemu je ispalo Antonijino jaje. Svi ukućani misle da se do desilo slučano i ne zameraju mu na pehu koji je napravio.

Dok su ukućani bezbrižno spavali, nesluteći šta se dešava, Nikola je krenuo na izvršnje zadatka. Jedno jaje je uzeo iz sobe, i sakrio ispod klupe, koja se nalazi ispred kupatila

„Maskira“, vec sakriveno jaje kutijom. Vraća se u spavaću sobu, uzima drugo jaje i leže sa njim u krevet. Ubrzo opet ustaje  i sa jajetom izlazi u dvorište, i u međuvremenu uzima još jedno jaje i baca ih preko ograde. Jaje koje je prvo ukrao i sakrio ispod klupe kod kupatila je tamo i ostalo.

Za sada ukućani znaju da jaja nestaju, ali ni ne slute da im je lasica u kokošinjcu.

Hoću kući!

Vladimiru je strpljenje na izmaku. Kuća počinje da ga guši, a sa ukućanima kao što znamo nije ostvario neki bajni odnos, pa goluždrava koka želi da napusti kokšinjac.

Vladimir je izrazio želju da hoće da izađe. Kaže da ne vidi više smisao njegovog boravka, da se oseća loše. Da mu je bila čast što je učestvovao u ovoj igri, ali da smatra da je dosta, i da želi da izađe. Jedini ukućani koji za sada znaju o ovoj Vladimirovoj odluci su Soraja, Nirmal, Lester i Nikola. Oni su u par navrata pokušali da ga odvrate od ove odluke, ali im izgleda ne polazi za rukom.

Povezana vest:  SBB predstavio nove serije na TOP kanalu: „Stella", „Rita" i „Domovina"

„Rekao sam sam sebi da ću napustiti kuću Velikog Brata čim osetim da nisam pobednik. Ne želim u neđelju biti nominovan sa nekim za koga stanari ne znaju kakav je zapravo, pa da ispadnem“ , rekao je Vladimir.

Soraja mu je rekla da ne sme da ide, da ne treba da se predaje. Govori mu da je jako tvrdoglav, i da bi trebao malo da spusti loptu, i sagleda stvari iz nekog drugog ugla.

Hteli da priznaju to ili ne, ali Vladimir je postao nekrunisani kralj ove male družine,jer koliko god da ih nervira, ili bojkotuje zadatak,oni mu I dalje upućuju reči podrške.

Izgleda da je Vlada mnogo tvrdoglaviji nego što smo mislili. Ni na silna ubeđivanja ukućana, ne popušta, mada ako menja odluke, kao što menja mišljena o ukućanima, možemo očekivati da ipak ostane u kući.

Dnevne aktivnosti

Nakon razigravanja ukućani se vracaju izlezavanju. Brendon i Ema leže u dnevnoj sobi, Bojana i Nirmal leže na gnezdu i čuvaju svoja jaja.

Ukućanima je zanimljivo Brendonovo šaranje, pa su krenuli njegovim stopama. Antonija se pokazala kao pravi body art. Pa je nakon šaranja svog i Sarinog lica, prešla na Marijanino.Dok nam se ukućani ulepšavaju, Vladimir u spavaćoj sobi ispisuje nešto na majicama. Izgleda da nema dovoljno vremena da kaže sve što ima, pa koristi priliku da na originalan način ostavi poruke pojediim ukućanima.

Uspešno ili ne ?

Nikola je uzeo poslednje jaje. Osoba koja će tugovati zbog svog jajeta biće Soraja. Ona još uvek nije primetila da njenog jajeta nema.

Nikola je iskoristio priliku da ga uzme kada je išao toalet. Novo skrovište za jaje je ispovedaonica.

Smislio je da na pitanje ukućana, što toliko često ide u ispovedaonicu, kaže da mu je loše i da dolazi doktor da ga pregleda.

Plaši se da će ga ukućani otkriti, ali se isto tako nada da je sa krađom Sorajinog jajeta uspešno obavio tajni zadatak.

Povezana vest:  Nova epizoda serije „Paklene mačke“

Vladimir napustio kuću

Posle pokušaja određenih ukućana i Velikog Brata, da ne napušta kuću, Vladimir je ostao istrajan u tome da izađe.

Napustio je kuću kroz ispovedaonicu, i nije uspeo da se pozdravi sa ukućanima, i da nekima kaže ono što je imao.

Utisak ukućana nakon Vladovog odlaska je različit. Pojedini i nisu preterano komenatrisali tu temu, dok čuvena petorka i dalje priča o njegovom odlasku. Soraja komentariše da će sve ono što je on hteo da kaže večeras,a nije stigao, preneti ukućanima kojima je namenjeno.

Svi ekskluzivni snimci i detalji izlaska će moći da se vide sutra ujutru u Marijaninoj emisiji „Pozovi Velikog Brata“.

Gde je jaje ?

Lester je u ispovedaonici i moli Velikog Brata za pomoć jer ne zna gde je njegovo jaje.

Veliki Brat ne može da mu pomogne u tome i kaže da će mu ispuniti želju tako što će mu pustiti na večerašnjoj žurci muziku koju on hoće, Lester je jako srećan zbog toga. U dnevnoj sobi Duško i Brendon razgovaraju o svojim najbližim i Duško kaže da mu jako malo nedostaju najbliži dok Brendonu najviše nedostaje kompjuter. Duško kaže svom prijatelju Brendonu da mu je super u kući i jako je zadovoljan sa svim što se dešava u kući.

Soraja takođe traži od Velikog Brata pomoć i ona misli da su jaja ukrali ili Brendon ili Antonija jer po njenom mišljenu tajni zadatak ima neko od njih dvoje.

Vladimir skinuo mnoge maske,a Marijana najviše kokodače

Soraja je jako tužna zbog Vladinog odlaska i priznaje da je on jedini koji je uspeo da postavi stvari na svoje mesto i nije se ustručavao da kaže svima sve u lice. Ona razgovara sa Velikim Bratom i kaže mu da je Vlada jedini pravedan ukućanin koji je uspeo da skine „mnoge maske sa lica“.

Iako se upočetku nije slagala sa Vladimirom ona je shvatila da je on jedini pravedan odkad joj je ispričao da mu se Marijana nudila od tad Sara nema lepo mišljenje o njoj i priznaje da nije ona jedina koja nema lepo mišljenje o Marijani. Na pitanje Velikog Brata da li još neko misli o Marijani da kokodače? Ona odgovara da svi misle i svi će joj to reći u lice kad budu nominacije. Jer je Marijana jedina „kokoška koja kokodače po ćoškovima“i Soraji je muka od ćoškova i kokodakanja.

Povezana vest:  Nove epizode serijala “Trgovci automobilima” na Discovery kanalu

Lažan nedeljni zadatak, a Nikolin uspešan tajni zadatak

Soraja priča Velikom Bratu novi vic „Nemeš, Marijana i Antonija sede u kući i pričaju da ima pravde vratiće se Ema a zatim oni svi odlaze u ispovedaonicu i kažu Velikom Bratu vratiće se Džordž“ . Soraja je ogorčena njihovim ponašanjem.

Nikolin tajni zadatak je uspešan jer je on bacio dva jaja preko krova, a treće je sakrio u ispovedaonicu. Veliki Brat mu priča u ispovedaonici da je uspešno obavio zadatak, a ostali ukućani prate sve u dnevnoj sobi na televizoru. Tako što je uspeo da bude ne primećen i što je uspeo da ukrade ili uništi tri jaja obezbedio je luksuzan budžet za svoje ukućane, jer je obavio tajni zadatak. Po njegovom izlasku iz ispovedaonice svi mu čestitaju i tako srećni i počinju sa pripremama za večerašnju žurku.

Vamp Soraja

U toku je žurka i ukućani su jako veseli .Soraja je stavila svoje „vamp oči“ koje joj je Horvat pozajmio.

Svi đuskaju ,pevaju i naravno piju , svakog drma party raspoloženje, samo je Bojana sama napolju ,tužna i dalje zbog svađe sa svojom „kumom“ razgovara sa Nikolom i Horvatom i kaže da joj je jako glupo što se uopšte mešala i što je podržavala vezu Marijane i Nemaša.Ukućani su presrećni jer su zahvaljujući Nikoli osvojili luksuzan budžet i sad svi slave,neko pije ,neko jede,a naš ljubavni par Marijana i Nemaš naravno razmenjuju nežnosti i poljubce.

Videćemo šta će se sve događati u toku noći i ne zaboravite sutra da gledate Vladimira u Marijaninoj emisiji „Pozovi Velikog Brata“.