Survivor finale – Uživo 

LOGO svetlijiNakon 52 dana boravka na pustom ostrvu u borbi za titulu “Jedini preziveli” ostalo je svega petoro takmičara, a samo troje ulazi u Veliko finale.
Finalna epizoda biće emitovana u četvrtak. 18. februara 21 čas. Po završetku poslednjeg Plemenskog saveta na Filipinima sledi direktno uključenje u studio Fox TV gde će se, u specijalnoj emisiji “Povratak u civilizaciju”, glasovima takmičara i publike odlučiti ko osvaja novčanu nagradu u iznosu od 100.000 evra. 

Povezana vest:  Zanimljiva epizoda serije “Upozoreni ste” 27. juna na Discovery kanalu

Voditelji ovog specijalnog tročasovnog prenosa su Andrija Milosević i Ivan Ivanović, a razgovor će voditi sa svih 22 takmičara. 

Publika je slanjem sms-a na broj 5555 u prethodna četiri meseca imala priliku da glasa za svog favorita i pomogne mu da osvoji džip Nissan Navara. Glasanje će biti zaključeno 12.02.2010. u poslednjem redovnom specijalu “Povratka u civilizaciju”, pred Veliko finale, kada se sabiraju glasovi iz regiona i iz Srbije. Favorit publike biće proglašen u Velikom finalu 18.02. oko 22h. Voditelj Ivan Ivanović i predstavnik Nissan-a, uručiće ključeve pobedniku publike.

Povezana vest:  Trke dronova od novembra na Eurosportu

U živom celovečernjem prenosu finalne Survivor emisije i noći odluke, učestvovaće i fanovi Survivora, gosti iz Makedonije, Slovenije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, porodice takmičara i njihovi prijatelji. 

Program će prenositi i ATV u Republici Srpskoj, TV Mreža u Bosni i Hercegovini, TV3 u Sloveniji, SITEL u Makedoniji i Pro TV u Crnoj Gori.