nemes_izbacivanje

VELIKI BRAT 2011

Nemeš izbačen, završio na otpadu sa izbačenim ukućanima, ali igranka se ne završava tu!

Lester i Horvat se opuštaju u bazenu, pošto je situacija u kući pomalo napeta. Bojana, Nikola i Nirmal su na krevetu pored bazena i pričaju o večerašnjem ispadanju.

Duško im se priključio i promenio temu razgovora, žaleći se na vrućinu.

Nemeš i Marijana su u spavaćoj sobi. Marijana pegla Nemešu veš, dok on odmara na krevetu posle obilnog ručka. Antonia pakuje stvari u kofer.

Brendon u drugoj prostoriji priča o Marijani i Nemešu u negativnoj konotaciji. Komentariše da je Nemeš prevarant i da je ceo odnos između njih dvoje bez veze i lažan, kao i njegovo celokupno ponašanje. Govori da bi on najradije večeras izašao iz kuće, jer su mu četiri nedelje provedene u kući dovoljne, ali da su Nemeš i Marijana, zbog svog ponašanja zaslužili da budu izbačeni.

Nadam se da će me se roditelji odreći

Marijana kaže da hoće da izađe večeras. Ona i Nemeš odlaze u dvorište. Nemeš priča Marijani kako sve to izgleda strašno i da njih dvoje izgledaju kao neki manijaci.

Ona kaže da je ona u gorem položaju jer ima dete. Oboje komentarišu da je sve to jezivo i strašno.

Nemeš priča kako nije mislio da je lomljava ono zbog čega bi neko mogao da ga osuđuje, ali sad shvata koliko je grešio. Misli da je sve to jezivo i dno. Plaši se da su njegovi roditelji napolju oprali ruke od njega.

Povezana vest:  Kapitalna serija o istoriji jugoslovenskog rokenrola na RTS

Marijana kaže da moraju to da prihvate i da idu dalje. Nemeš konstatuje da bi mu bilo lakše da ga se roditelji odreknu. Marijana ga grli. Šale se da treba da se odsele negde gde se Veliki Brat ne gleda.

Pobedniku pare od Nemeša

Horvat, Soraja, Lester i Duško su u dnevnoj sobi. Komentarišu Brendona. Pričaju o tome kako je bezobrazan i nevaspitan, i da bi možda i dogurao do pobede kada ne bi bio tako maliciozan.

Horvat i Lester konstatuju da je Brendon jako glup i da stalno vrti pet istih rečenica u krug.

Nakon priče o Brendonu, Horvat, Soraja, Duško i Antonija komentarišu ponašanje Nemeša i Marijane na devojačkoj večeri. Antonija komentariše kako su izgledali odvratno. Horvat kaže da je celo to veče bilo grozno. Soraja priča da ona nije uradila ništa loše osim što je popila malo više. Horvat kaže da bi bilo drugacije da je to radio neko ko nije ljubavni par i da bi taj neko onda bio izbačen. Duško se šali da pobednik mora da traži pare od Nemeša jer je jedino on kriv i malo Marijana, što su smanjili nagradu.

Povezana vest:  Discovery Networks najavljuje lansiranje TLC kanala u Srbiji

otpad_newLažno izbacivanje – otpad opet aktuelan

Iako su ukućani znali za lažno izbacivanje, nisu mogli da pretpostave šta ih očekuje. Veliki Brat je ipak pokušao da ih uveri da je to istina, što je doprinelo da se nominovani još više zbune.

Nakon Antonijine odlične glume, u kojoj je navodno saopštila Nemešu da je izbačen, ubrzo joj se pridružio u studiju. Dok je Nemeš koračao ka Marijani, uzbuđena obožavateljka mu je poletela u zagrljaj. Mara ga je pitala da li poznaje tu devojku, on je odgovorio da nema pojma ko je ona, što je isprovociralo Marijanu da pomene i njegovo stalno hvalisanje mnogobrojnim devojkama. Na to je Nemeš rekao da se ukućani ponekad zaborave da se sve snima. On nije hteo da komentariše svoj i Marijanin odnos, uporno govoreći da je to njihova lična stvar, s obzirom na to da je ubeđen da Veliki Brat nije sve video i čuo. Javno se izvinio zbog svog agresivnog ponašanja i priznao kako je to bilo “odvratno i jadno sa njegove strane“. Takođe je rekao da je najviše zabrinut kako su njegovi roditelji reagovali na sve to. Na Marijanino pitanje da li će Nemešovi roditelji prihvatiti njegovu novu devojku, on je odgovorio da je to njihova porodična stvar i da ne želi da komentariše, ali ipak nije porekao da je zaljubljen u Marijanu. Veliki Brat je Nemešu priredio jedno prijatno iznenađenje poslavši ga u otpad gde su ga čekali stari ukućani, tačnije Mila, Slavica, Radiša, Džordž, Tamara, Milan i naravno Ema, koji su ga sa oduševljenjem dočekali.

Povezana vest:  HBO Adria dobija direktorku razvoja originalne produkcije

Nedelja istine

Veliki Brat ne prestaje da iznenađuje ukućane. Nakon Nemeševog dolaska na otpad, priredio im je zanimljivu igru.

Tamara i Horvat su navodno bili ti koji će svojom pobedom u minutnom koračanju do balona koji treba da probuše, odlučiti ko ide na otpad, a ko u luksuzni deo.

S obzirom na to da je ova nedelja “Nedelja istine”, Veliki Brat im je u tom duhu priznao da je Tamarina pobeda nameštena. Ona je navodno do balona stigla u roku od pedeset i devet sekundi, a Hori za šezdeset i pet. Onda je opet usledilo iznenađenje. Ukućani koji su trenutno u luksuznom delu kuće, zameniće se sa starim – izbačenim ukućanima kojima se priključio i Nemeš i preći će na otpad. Stari ukućani su svojim ulaskom postali potencijalni kandidati za povratak u kuću. U toku „Nedelje istine“ ukućani će imati zadatak da na određena pitanja Velikog Brat odgovore istinito. U slučaju da padnu jedan test, neko od izbačenih ukućana će imati mogućnost da se možda opet vrati u kuću.