mari

VELIKI BRAT 2011

Pripreme za Balkan Song Contest se zahuktavaju

Antonija i Soraja pričaju kako se Nemeš prestravio, ne sme da vežba sa Bojanom od Marijane. Soraja kaže da je papučar, zgrožena je time, kako ga nije sramota, muško je, dodavala je Soraja.

Potom se dogovorila sa Antonijom da će da ih zezaju. Izlazi i kaže Nemešu i Marijani da idu da vežbaju sa Bojanom i Antonijom, kao Antonija čeka Marijanu. Nemeš pita jel im to dosadno pa bi njih malo da zezaju i izlazi u dvorište gde seda pored Duleta.Nakon nekog vremema dolazi Marijana, tera Nemeša da ide na probu sa parterkom. On joj kratko i jasno kaže da neće danas. Ona navaljuje nekoliko puta. Zatim se ubacuje Duško, staje na Nemeševu stranu. Priznaje da njega više voli, a Marijanu malo manje. Ne voli ženske kao ona. Tiha je, ne čuje se, kao da nema jezik, kaže Dule.Posle izvesnog vremena dolazi Horvat i kaže Nemešu da pričaju malo s njim, “Prestani da ližeš tu Marijanu po ceo dan”. Njih dvoje su imali renesansu prijateljstva na otpadu, jer Nemeš nije bio tu, objašnjava mu Hori. Kaže da je Nemeš posesivan. Duško brani Nemeša i kaže mu da ne shvata Horvata ozbiljno, on je mnogo dobar čovek, ali ne zna on. Nemeš podiže Marijanu i nosi je kod Horvata i kroz smeh mu je predaje.

Neću da pevam u nedelju

Posle jučerašnjeg časa pevanja Marijana je otišla direktno u pušionicu. Kada su se vratili Duško je stao ispred i pitao je što ne peva, on smatra da lepo peva. Antonija se zatekla tu pa je brani, ako joj se ne peva, ne mora da peva.

Duško kaže da Marijana bolje peva od Antonije, što malo naljutu Antoniju. Bojana i Nirmal u kuhinji takođe pod utiskom časa. Nirmal joj kaže da je izgleda sve prikazano na TV-u, čim se profesor šali s njom, Bojana je u poricanju te kaže da nema šanse. Priča da se juče uvredila, ali danas joj je bilo super i sutra ide sva srećna na čas. Hori priča da mu je bolje da proba pred ljudima koje zna ili će na takmičenju biti gotov. On misli da ne peva loše, mada može i bolje.  Duško kaže da i Bojana dobro peva, samo je umislila u glavu da ne zna. Marijana konstatuje da je odlučila da neće da peva u nedelju. Priča kako je izbačena sa časa, voli da peva za svoj gušt, ne slaže se da su metode Pajevića dobre.

Marijana: „Nemojte da vežbate dok ja nisam tu“

Bojana i Nemeš su u sobi za vežbanje. Nakon što su se vratili komentarišu kako moraju malo više da vežbaju jel im ne ide baš najbolje. Razgovor je naravno prekinula Marijana. Bojana je otišla u pušionicu, a Marijana i Antonija da se spreme za vežbanje.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Večernje razgibavanje

Nemeš je negovestio da on i Bojana moraju mnogo da vežbaju jel imaju nove korake, a Marijana je na to rekla: “ Aj nemojte dok se mi nevratimo”. Zatim je pribio uz sebe i počeli su dugo i strasno da se ljube. Soraja za to vreme nikoga nije ni čula ni videla. Ona je vežbala koreografiju koju je sama smišljala. Smatra da joj je statična onu što je vežbala sa Milicom koreografom. Soraja je skakala po sobi, pokušavala da napravi špagu i izvodila različite akrobacije. Horvat je posmatrao, smejao se ali ga je Brendon prekinuo u tome. Hori mu je skrenuo pažnju da mu je krever svaštara, tu može da se nađe od jabuke do prljavih čarapa, napominje Hori. Zatim su izašli napolje da čuju Bojanine utiske sa vežbanja. Ona kaže da je njoj to teško, ali se tridi. Teško joj je jel treba da izgleda maksimalno ženstveno, a ona je kao stub. Napominje da ona ceo život igra odbojku i da je zbog toga takva.

Nirmal: „Marijana i Nemeš vode ljubav u kući?!“

Soraja, Hori i Nirmal sede u dvorištu i pričaju. Soraja je pokrenula temu Nemeš – Marijana. Priča o seksu Nemeša i Marijane.

Hori se nadovezuje na to i kaže da je i on čuo nekoliko puta, a Nirmal pak tvrdi da nije čuo nikad. Soraja i Hori ga ubeđuju da rade to skoro svako veče, pitaju se gde on živi. Brendon su uključuje u priču i pita kako su to radili kad je Bojana bila u njihovom krevetu. Nije mu jasno šta je ona tražila tu. Soraja kaže da su lepo rekli da se tu svako svakome sviđa. Brendon konstatuje da je super što su se našli, što imaju hemiju i on bi voleo da se njemu tako nešto desilo. Ne bi mu bio problem da ima otvoren odnos prema kamerama, čak ga to i pali. Soraja pita Brendona da je oženjen da li bi imao seks u kući, ali on odgovara  da ne može da se zamisli oženjenim. Nirmal i dalje u neverici, te pokušava da negira to. Pita se kako samo on nije čuo, on je onda gluv, zaključuje Nirmal. Hori i Soraja ga ubeđuju da to rade stalno, ali Nirmal prosto ne može da poveruje u to. Brendon ih poziva da idu u sobu, kao da prilegnu, ali Soraja kaže da neće još u sobu, Nirmal pak da neće uopšte da gleda.

Povezana vest:  Novi Tvin Piks stiže 2016.

Uzmi sama i čisti, spremačice!

Pripreme za nedeljni spektakularni nastup su u toku. Ukućani se kao nikad do sada spremaju za nagradu, koja će samo jedan par odvesti direktno u finale. Previše napetosti oseća se u vazduhu i ukućani malo po malo pucaju po šavovima.

Veoma bliske drugarice Antonia i Soraja danas su imale veću raspravu. Dok su uvežbavale svoju koreografiju Marijani i Antonii, Soraja je neprestano dobacivala komentarišući da se ne čuje šta pevaju. Nakon završene probe Antonia je prešla u kuhinju pomalo iznervirana.

Kako bi se kuhinja dovela u red zamolila je Soraju da joj pomogne. Soraja pošto je ceo dan vežbala osetila je umor, pa je odbila Antoniinu molbu ali pomalo drsko. Rekla je to, ako je već Antonia preuzela ulogu spremačice, nek sama čisti i sprema.

Između njih dve u nastavku pale su teške reči, a zatim je Antonia dodala i to da Soraja uvek dolazi na gotovo. Soraja, osim što je nazvala spremačicom, prokometarisala je i da se Antonia previše umislila.Raspravu su prekinule od jednom.

Marijana je stala na Antoniinu stranu i pokušala da je smiri. Ona je prokomentaristala da se takvo ponašanje stiče kod kuće i savetovala Antoniu da nema potrebe da se nervira zbog osoba kojima su samo bitne grudi i zadnjica.

Stari glumac i bezobraznik

Duško svojim ponašanjem u poslednje vrema jako često ulazi u sukobe sa ukućanima. Nekada su u pitanju sitne rasprave, dok se ponekad i teške reči upute.

Dok su Horvat, Nirmal, Nikola i Lester prepričavali događaje sa časova plesa kod Milice Cerović, Duško je počeo sa dobacivanjem neumesnih komentara, ali su ga ukućani vrlo brzo ućutkali, nakon čega se povukao u dvorište komentarišući da su svi ljuti na njega.

Nekoliko trenutaka nakon toga i sa Marijanom je ušao u raspravu koja je dosegnula veće razmere.

Njoj je u toku dana iskočio herpes, Soraja šaleći se prokomentarisala da joj se pojavio, jer se sigurno tajno ljubila sa nindžom.

Duško je tek sada primetio promenu na Marijaninim usnama i rekao da može sa njim da razgovara samo ukoliko obriše usta, jer su joj, kako on kaže “kaljava”.

Nirmal je čuo Duškom kometar i uopšte mu se nije dopao. Nije mu bilo jasno kako je mogao devojci tako nešto da kaže i udelio mu savet da ukoliko nema šta pametno da izgovori, da je najbolje da prećuti.

Marijana vidno iznervirana, izjavila je da je Duško stari glumac i poštujući njegove godine, dodala je da je jako bezobrazan.

Gunđajući sebi u bradu, nastavila je da komentariše protekli događaj. Mada, nije bila jedina koja je osudila ovaj čin. Nirmal, takođe nije bio uzdrzan. Osim što je podržavao svaku Marijaninu izgovorenu reč, iznosio je i svoje mišljenje.

Povezana vest:  POZNATI, OPREZ! EMISIJA PUNK'D SE VRATILA!

Dečko mi je umoran!

Ukućani su u totalno posvećeni nedeljnom zadatku. Svakodnevne obaveze čine da im vreme jako brzo prolaze. Zaista, dinamična nedelja u kući Velikog Brata, pri tom večeras ukućane očekuje i žurka.

Večeras su ukućani dosta ranije imali čas pevanja kod profesora Pajvića. Na samom početku profesora je zanimalo ko ga je „ogovarao“. Niko od ukućana nije imao hrabrosti da prizna, pa je Duško okrenuo na šalu. Rekao je da je on ljut na profesora jer ni danas na času nema rakije da „podmaže grlo“.

Uprkos tome, imali su jako lepu saradnju i dosta su se zabavljali, što profesor, što ukućani. Danas je i Marijana zapevala, dok je Brendon pogrešio tekst pesme “Aspirin”.

Danima govori kako mu se ova pesma ne dopada, pa zbog odbojnosti prema muzičkoj numeri, ni tekst ne može da nauči. Soraju, takva njegova neozbiljnost dosta nervira, ali se trudi da ostane suzdržana koliko god može.

Trenutak kada su ukućani zaplakali od smeha, bio je kada je Brendon nakon dosta grešaka, napravio još jednu fatalnu, umesto „dečko mi je zauzet“ otpevao je „jer dečko mi je umoran“. Ova interpretacija je svakako obeležila današnji čas.

Alkohol i noć veštica?

Nakon časa ukućani su se okupili u dnevnoj sobi, kako bi dobili novi dnevni zadatak. Osim što večeras imaju žurku, ukućani imaju i iznenađenje.

Ukoliko budu uspešni otkriće o kakvom iznenađenju je reč. Svako par kao zadatak imao je svojih par minuta da inprovizuje svoj nastup ostalim takmičarima, odnosno parovima.

Na osnovu onoga što su videli, svako od ukućana je prokomntarisao šta valja a šta ne valja u nastupima. Soraja i Brendon su bili ti koji su probili led. Nisu dobili teške kritike. Ono što su im ostali ukućani zamerili, odnosno Brendonu da dosta manje peva od Soraje, a zatim i da su neusklađeni u plesu. Sledeći na red su došli Nemeš i Bojana. Bojana je po mišljenju ostalih je dosta ukočena, a to im je i jedina mana, ne uzimajući u obzir njene vokalne sposobnosti.

Lester, Nirmal i Nikola su prošli neopaženo, dok su ukućani osudili Duška da kopira Miroslava Ilića, oblizujući usta tokom pevanja. Da ne zaboravimo Antoniu i Marijanu koje su do sada najuspešnije odigrale, ali obe zatvorenih očiju, zbog čega su dobile minus.

Ukućani su zbog uspešnosti, dobili alkohol kao iznenađenje, ali vođeni iskustvom od prošlog puta trudiće se da se kontrolišu. Pripreme za žurku se počele. Veći deo ukućana večeras izgleda malo drugačije nego obično. Da li se radi o noći veštica ili nam se samo tako čini?