JS-Cast-Running-In-Streets-of-Florence---High-Res

Jersey Shore 4 stiže na MTV u nedelju!!!

Pitali ste se koliko ćete još morati da čekate na nove avanture Jersey Shore ekipe? Čekanju je kraj! Četvrta sezona hit serije Jersey Shore stiže na MTV u nedelju, 4. septembra od 22:40

Spremite se da kažete „G.T.L“ na italijanskom, jer se Jersey Shore ove sezone seli u Italiju, u Firencu. Ovo leto će biti luđe nego ijedno drugo pošto su se omiljeni američki cimeri uputili preko okeana kako bi naučili sve o kulturi koju vole i po kojoj žive. Dok istražuju novu zemlju, Snooki, Mike The Situation, J Woww, Sammi, Ronnie, Vinny, Pauly i Deena doneće njihova obeležja poput „pumpanja pesnicom“ i porodične disfunkcionalnosti u zemlju mode, umetosti i ukusne hrane.

Povezana vest:  Kako teku pripreme za 2. epizodu šuo programa „Tvoje lice zvuči poznato"

Potpuno nove, uzbudljive epizode četvrte sezone MTV-jeve hit serije Jersey Shore prikazivaće se na regionalnom MTV kanalu nedeljom u 22:40 i reprizno ponedeljkom u 23:30 i petkom od 22:40. Podatak da je premijera prve epizode privukla skoro 9 miliona gledalaca i time postala najgledanija serija MTV kanala ikada, samo je razlog više da ne propustite ovaj popularni show.

Povezana vest:  Seks i grad se možda vraća na TV

Kako će Evropa reagovati na to što Mike The Situation uglavnom ne nosi majicu, na Pauly D-ja i njegovu smešnu frizuru, „gorilu“ Ronnieja i njegovo ženskasto kikotanje i na Snookie kojoj i ne treba posebna najava? Da li će Italijanke „odlepiti“ na M.V.P. ekipu (Mike, Vinnie i Pauly), hoće li će američko-italijanski odnosi ostati neukaljani i da li Snooki konačno naći pravu ljubav?

Povezana vest:  Serija Beyoncé: X10 na kanalu HBO od 29. juna

Odgovore na ova pitanja, kao i šta će se dogoditi kada Mike pokaže interesovanje za Snooki, Deena poljubi Paulyja, a Sammi i Ron se posle raskida njihove burne veze ponovo nađu pod istim krovom, saznajte u četvrtoj sezoni MTV-jeve serije Jersy Shore, svake nedelje od 22:40 i reprizno ponedeljkom od 23:30 i petkom od 22:40!