02_fb[1]

MTV MADE Weekend – 17. i 18. decembar od 12:10
 
Da li ste se nekada zapitali zašto samo gledate sa strane kako drugi žive vaš san? Da li zato što ste previše stidljivi ili mislite da niste dovoljno kul da bi bili centar pažnje? Ili je prosto manjak samopouzdanja i motivacije glavni razlog?
Ovog vikenda gledajte MTV-jevu rijaliti seriju MADE! Svaka epizoda prati jednog kandidata ili kandidatkinju u misiji potpune transformacije njihovih života. Šta god da su poželeli ili pomislili da mogu, ove tinejdžerke i tinejdžeri su sanjali o tome da izađu iz sopstvene ljušture, i da pokažu šta bi sve mogli da postignu i ko bi mogli da postanu, uz odgovarajuću pomoć i trening. Neki put su u tome uspevali, a neki put i nisu… A neki put, desilo im se da shvate da ipak najviše žele da budu upravo to što su bili pre nego što su poželeli nešto drugo.
Bilo da se ružno pače se pretvara u prelepu kraljicu mature ili debeljuca koja provodi ceo dan na kauču postane manekenka, SF štreber postane opasni reper… snovi se zaista ostvaruju u MTV-jevom rijalitiju MADE!
Nove epizode iz 11. sezone rijalitija MADE pratite utorkom i četvrtkom od 16:00 i reprizno sredom i petkom od 09:10
Povezana vest:  Još suroviji "Život u prirodi" od 2. maja na kanalu "Lov i ribolov"