ChevroletCentennialLogo 

Kompanija Chevrolet Europe dobila nagradu COMPANYBEST 2011
 
Kompanija Chevrolet Europe je izglasana za COMPANYBEST 2011 od strane žirija sastavljenog od vodećih novinara iz automoto oblasti iz 15 zemalja centralne i istočne Evrope.
“Obajava da je kompanija Chevrolet Europe pobednik COPMANYBEST-a došla je u pravom trenutku. Stogodišnjica ovog legendarnog brenda podsetila nas je koliko je važan za automobilsku industriju. Biti najprodavaniji brend u istoriji automobilske industrije ie zaista fantastično”, izjavila je Ilia Seliktar, predsednica AUTOBEST-a.
“Rezultati kompanije Chevrolet Europe su izvanredni. Ne samo da primećujemo jedinstven rast prodaje poslednjih godina, već i ogroman skok po pitanju imidža brenda u Evropi. Takođe želimo da iskoristimo priliku za pohvalu upravljanja kompanijom od strane Wayne Brannon-a svih ovih godina”, izjavila je Seliktar.
“Počastvovani smo što smo dobili ovu veoma specijalnu nagradu od strane priznatih automoto novinara”, rekao je Wayne Branon, predsednik i direktor kompanije Chevrolet Europe. “Ova godina je za nas bila jedinstvena zbog lansiranja 7 novih automobila. Sada kupcima možemo da ponudimo veći izbor, ekspresivni dizajn i vrednost za novac.”
Ove godine je Chevrolet osvojio više nagrada i izvrsnih ocena, uključujući maksimalnih 5 bezbednosnih zvezdica od strane EuroNCAP-a. Volt, Chevrolet vozilo produženog dometa osvajao je nagrade tokom cele 2011.godine.
These include the North American Car of the Year award, World Green Car of the Year, AUTOBEST’s green award ECOBEST and Switzerland’s Car of the Year 2012 award. The Volt was also named Top Safety Pick by the U.S. Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) and earned five-star ratings from both EuroNCAP and the U.S. National Highway Traffic Safety Administration’s New Car Assessment Program.
One uključuju nagradu za automobil godine u Severnoj Americi, nagradu za svetski zeleni automobil godine, ECOBEST, zelenu nagradu AUTOBEST-a i nagradu za automobil godine 2012. u Švajcarskoj. Volt je takođe izabran za vrhunski izbor po pitanju bezbednosti od strane Osiguravajućeg instituta za bezbednost na autoputu u SAD, a takođe je osvojio i rejtinge od 5 zvezdica od strane EuroNCAP-a i Američkog nacionalnog programa bezbednosti u saobraćaju na autoputu za procenu novih automobila.

Povezana vest:  Opel Zafira Tourer 147 kW/200 ks: Najmoćniji kompaktni monokeb