Nova zabavna emisija RTS-a Pesma i bingo 

suzana_mancicRadio-televizija Srbije (RTS) najavila je da će od 8. marta ponedeljkom emitovati novu zabavnu emisiju „Pesma i bingo“, čiji će voditeljski par biti Dejan Pantelić i Suzana Mančić. 
-Osim uobičajenog izvlačenja brojeva igre na sreću ‘Bingo’ najveći deo emisije biće ispunjen muzikom. Gosti će biti zvezde iz sveta muzike, glume i sporta. Poznati će se takmičiti u pevanju kako bi osvojili novac koji će ići u dobrotvorne svrhe – saopštava RTS. 
U RTS-u je rečeno da „Pesma i bingo“ objedinjava dosadašnje emisije „Bingo“ i „Jedna pesma, jedna želja“. Umesto „Bingo“ voditeljskog para Pantelić i Marija Kilibarda, sada je uz Pantelića angažovana Mančićeva, poznata osamdesetih u Jugoslaviji kao „Loto devojka“, jer je Kilibardi istekao ugovor sa „Lutrijom Srbije“. 
Kako je najavljeno, u „Pesmi i bingu“ gosti takmičari biće podeljeni u dve grupe po tri člana. Po jedan takmičar iz svake ekipe izvodi numeru koja će mu biti zadata. 
Učesnike „Pesme i binga“, koja će biti emitovana od 21.00 na Prvom programu, pratiće Veliki narodni orkestar RTS-a dirigenta Vlade Panovića, a biće angažovani i drugi orkestri Muzičke produkcije RTS-a. U prvoj emisiji gosti-takmičari u pevanju su glumci RTS-ove serije „Selo gori, a baba se češlja“. 

Povezana vest:  Zvezda 'Tračere' Leighton Meester nikad nije bila srećnija