leighton_meester004

Lejton Mester: Ne želim se udati
 
Lejton Mester (25), najpoznatija po ulozi Blair Waldorf iz serije ‘Tračera’, skeptična je kada je reč o braku.
Zgodna brineta koja uživa u svom solo statusu nakon prekida s kolegom iz ‘Tračere’ Sebastijanom Stanom (Carter Baizen) nije sigurna želi li se ikad udati.
Lejton je bila dve godine u vezi sa Sebastijanom, a prekinuli su 2010. Lepa glumica od tada je solo, a kako kaže, ni ne žuri joj se u vezu ili brak.
-Tip sam osobe koji ne može biti s nekim tek toliko da se bude s nekim. Nisam imala dečka do svoje 18. godine. Za mene nije najvažnija stvar na svetu imati dečka. Naravno, ako ste zaljubljeni, to je prelepo – kaže Lejton Mester.
Zvezda serije ‘Tračera’ odrasla je u teškim uslovima (rođena je dok je njena majka Konstansa služila zatvorsku kaznu zbog krijumčarenja droge), ali kaže da nije dopustila da to utiče na nju.
-Kad pogledam unazad, pamtim samo lepe stvari iz detinjstva. Puno sam vremena provodila na plaži s prijateljima. Roditelji su me voleli. Uvek nastojim izvući iz svega najbolje, jer to su stvari na koje ne možete uticati. Najlakše bi to bilo iskoristiti kao izgovor za sve u životu – rekla je Lejton.

 

Povezana vest:  FARMA 2010, Počinje nova nedelja, sa novim farmerima