House_Finale_Party

Završeno snimanje serije „Dr. House“, Hju Lori je bio najplaćeniji TV glumac
 
Posle skoro osam godina završeno je snimanje serije „Dr. House“. Jedna od najvećih američkih serija u poslednje vreme napravila je svetsku zvezdu od britanskog glumca Hujua Lorija. Sinoć su se glumci okupili na crvenom tepihu u čast završetka snimanja hit serije.
-Generalno govoreći, jako sam loš kada su pozdravi u pitanju. Dobro sam negde po sredini, nikad nisam dobar na početku niti pri kraju. Ovo je bilo jedno dugo zbogom liku kojeg sam glumio i ekipi od 300 ljudi s kojima sam radio. Ovo je bilo jedno jako emotivno razdoblje, i nastavlja biti – rekao je Hju za Zap2it.
Lori je za ulogu ekscentričnog Housea osvojio dva Zlatna globusa te nekoliko puta bio nominovan za Emmy. Osim toga, postao je najbolje plaćeni televizijski glumac i zato se  2012. godine našao u Guinnessovu knjizi rekorda. Naime, bio je plaćen 700 hiljada dolara po epizodi. Nakon što je završio sa snimanjem, Lori planira na turneju sa svojim bendom. Poslednja, 177. epizoda serije nazvana je „Everybody Dies“, što je inače poveznica s Houseovom poštapalicom „Everybody Lies“. Zadnja epizoda Housea u SAD-u biće prikazana 21. maja.

 

Povezana vest:  Serija "Vavilon Berlin" - PREMIJERNO od četvrtka 18. oktobra na kanalu Epic Drama