Gorica-Nikolin,-Dusan-Teleskovic-i-Galeb

Šta je na većoj ceni – indeks ili stranačka knjižica?
 
Mladi iz Srbije su rekli na kakve probleme nailaze u svojoj lokalnoj zajednici. MTV im je omogućio način i znanje kako da za to čuje što veći broj ljudi. Rezultat je emisija „MTV Reporteri“, koja ovog četvrtka u 14:00 donosi dve priče.
U prvoj reportaži, MTV Reporterka Gorica Nikolin iz Novog Sada ispitala je sindrom stranačkog zapošljavanja na primeru ovog grada. Saznaćete da li je neko bio voljan da svedoči o tome kako mu je zaposlenje bilo uslovljeno uzimanjem stranačke knjižicei šta se više ceni na razgovoru za posao – znanje i iskustvo, ili kome će otići vaš glas na izborima? Goričin mentor na ovoj reportazi bio je Dušan Telesković, novinar dnevnog lista Politika i portala pistaljka.rs.
Odmah zatim, u drugoj reportaži se vraćamo u Beograd gde MTV Reporterka Paola Ćuš pokušala je da sazna da li u osnovnim školama u Srbiji postoji strategija zdrave ishrane školaraca. Svi su, naravno, upoznati sa važnošću adekvatne ishrane, posebno na mlađem uzrastu, ali kakvo je stvarno stanje u školama i postoji li plan unapređenja školskih kuhinja i dijeteskih vrednosti obroka, pogledajte u četvrtak u 14:00. Mentorsku podršku na ovoj reportaži Paoli je pružio Vojislav Tufegdžić, urednik nedeljnika „Novi Magazin“.
Na koje probleme u svom okruženju su MTV reporteri skrenuli pažnju, koja poznata TV lica su im se, u ulozi mentora, pridružila na ovom pohodu i na kako je MTV doprineo edukaciji mladih u rešavanju njima bitnih problema – pratite utorkom i četvrtkom od 14:00 i reprizno sredom i petkom u 07:50, samo na MTV kanalu i sajtu www.mtvreporteri.com, gde možete da glasate za najbolju reportažu!

 

Povezana vest:  EKSKLUZIVNO NA AMC KANALU U ČETVRTAK, 15. AVGUSTA u 22:00 PREMJERA DRUGE SEZONE SERIJE TEROR: OZLOGLAŠENI